ŠOK NA GRADBIŠČU: Varnostna kamera ujela duha neveste v beli obleki (FOTO)

Trendi

47-letni Adam Liz iz Birminghama, lastnik podjetja, ki postavlja video nadzorne sisteme, je minuli torek sredi noči uzrl srhljiv prizor na eni od svojih varnostnih kamer, ki so postavljene na enem od gradbišč. Na posnetku je bilo videti žensko, ki se sprehaja v beli obleki.

Malo pred 2. uro zjutraj se je Lizu sprožil alarm, da so kamere zaznale premike na enem od gradbišč, ​​ki jih varuje njegovo podjetje. Ko je pogledal na monitor, je od šoka obnemel. Na monitorju je uzrl dekle v beli prosojni obleki, ki je plavalo nad tlemi. Takoj je poklical varnostno ekipo in jim naročil, naj se odpravijo na ogled terena. Tri minute kasneje so prečesali območje, vendar dekleta niso nikjer našli.

Liz, oče treh otrok, priznava, da od takrat ne spi. "Ne vem, kaj je bilo, toda trepetal sem od strahu," je dejal za britanske medije. Njegovo podjetje je postavilo video nadzorne sisteme že v stotine objektov po vsej Angliji, sodobna oprema pa jim omogoča vpogled v vse dele objekta. Ko kamere zaznajo gibanje, takoj fotografirajo, kaj so posnele, nato pa pošljejo obvestilo in fotografijo, s katero opozorijo varnostnike, da neznana oseba hodi po objektu.

Liz je dejal, da je bila fotografija, ki je prišla tiste noči, videti zelo čudno, zato je poslal stražarje, naj nujno pregledajo teren. "Takoj so šli ven, a niso našli nikogar. To je res zelo nenavadno," je dejal. Po tem, ko je njegova hči objavila fotografijo na Twitterju, so ga prijatelji začeli hecati, da ga je kdo samo potegnil za nos z neslano šalo. Odvrnil jim je, da ne ve, za kaj gre, a da je fotografija resnična in od takrat nima miru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija