SO NA TOLMINSKEM RES NAŠLI POGREŠANEGA PRIMORCA? Truplo je neprepoznavno, a policija domneva to (FOTO)

Kronika

V četrtek smo poročali, da se je obsežna iskalna akcija za pogrešanim 36-letnikom na Cerkljanskem končala s tragično najdbo. Moškega, ki so ga svojci pogrešali od torka, 27. aprila, naj bi našli mrtvega. Danes so s Policijske uprave (PU) Nova Gorica sporočili podrobnosti iskalne akcije.

Spomnimo, svojci so 36-letnika pogrešali od torka, 27. aprila, od okoli 15. ure, ko se je od doma odpeljal z osebnim avtomobilom znamke Peugeot 307, temno modre barve. Odšel je v smeri Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Včeraj je tako na zahtevnem in hribovitem terenu na območju Zakojce in Bukovskega Vrha, Šentviške planote in Baške grape na Tolminskem pod vodstvom Policijske postaje Idrija in Tolmin stekla obsežna iskalna akcija, v kateri so sodelovala še številna lokalna prostovoljna gasilska društva. Vse skupaj je pogrešanega iskalo približno 80 ljudi.

Pogrešane osebe ???? 29.04.2021, 11:38 ???? Ob 12.00 se je na območju Zakojce in Šentviške Planote, v občini Cerkno in...

Objavil/a PGD Most na Soči dne Četrtek, 29. april 2021

V okviru iskalne akcije je bilo v popoldanskih urah na lokalni cesti med naseljema Klavže in Logaršče, izven naselja Logaršče v tolminski občini, najdeno zaklenjeno osebno vozilo pogrešane osebe. Ob 17.20 pa so v gozdu, približno 100 metrov stran od avtomobila, našli še neprepoznavno moško truplo, so sporočili s PU Nova Gorica.

O najdbi trupla so policisti in kriminalisti obvestili tudi pristojne pravosodne organe. Glede na okoliščine najdbe trupla policija ne izključuje možnosti, da gre v tem primeru za pogrešano osebo. S strani preiskovalnega sodnika je bila odrejena tudi sodna obdukcija z namenom ugotovitve natančnega vzroka smrti pokojnega in potrditve identitete.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija