SO IZ ŠKOCJANSKEGA ZATOKA POVLEKLI POGREŠANEGA 65-LETNIKA? Policisti čakajo na rezultate sodne obdukcije

Kronika

S Policijske uprave (PU) Koper so sporočili podrobnosti včerajšnje grozljive najdbe trupla v Škocjanskem zatoku. Kot je v sporočilu za javnost zapisala predstavnica PU Koper Anita Leskovec, so policisti v soboto, nedeljo in ponedeljek v sodelovanju z Gasilsko brigado Koper, prostovoljnimi gasilci s Pobegov-Čežarjev in upraviteljem naravnega rezervata Škocjanski zatok na več lokacijah na našem območju ponovno organizirali iskalno akcijo pogrešanega 65-letnega moškega iz okolice Kopra, ki je bil pogrešan od 5. novembra 2018.

Slika je simbolična.

Glede na zbrane informacije in indice, ki so se pojavili med iskanjem, so policisti v ponedeljek okoli 14.00 našli moško truplo na nabrežini Škocjanskega zatoka. Kot je dodala Anita Leskovec, je bilo truplo neprepoznavno, preiskovalna sodnica pa je odredila sodno obdukcijo. »Trenutno čakamo rezultate obdukcije in potrditev identitete najdenega moškega,« so še sporočili s PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
@Geo strategije |  20 .11. 2018 ob  19: 27
In zakaj raje ne letališča? Ali parkirišča za tovornjake za v Luko? Ali pa bi raje kar Luko podaljšali in teren namenili njenim terminalom? Idej imam še nekaj. Drugi jih imajo gotovo še veliko več.
Geo strategije |  20 .11. 2018 ob  18: 47
-12
In narediti golf igrišče.
Geo strategije |  20 .11. 2018 ob  18: 46
-7
Sem napisal že dlje nazaj, da je potrebno mlako s komarji zasuti.