SNEMANJE FILMSKE USPEŠNICE: V Rovinju pričakujejo kvartet hollywoodskih zvezdnikov

Istra

V Rovinju so začeli snemanje kaskaderskih prizorov za nadaljevanje akcijske komedije The Hitman's Bodyguard, te dni pa pričakujejo tudi prihod glavnih igralcev, hollywoodskih zvezdnikov Morgana Freemana, Samuela L. Jacksona, Salme Hayek in Ryana Reynoldsa, poročajo hrvaški mediji.

Snemanje nadaljevanja filmske uspešnice z naslovom The Hitman's Wife Bodyguard režiserja Patricka Hugesa bo v Rovinju potekalo nekaj tednov. Hrvaška komercialna televizija Nova TV je v sredo že predvajala posnetke preizkusov nekaterih kaskaderskih prizorov padcev v morje. Svoje vratolomnosti naj bi kazali tudi ob znani rovinjski cerkvi svete Evfemije.

V središču najbolj znanega turističnega mesta v hrvaški Istri gradijo filmski kamp. Gostitelji v Rovinju so pripravljeni za namestitev in pogostitev Freemana, Jacksona, Hayekove in Reynoldsa, danes poroča Jutarnji list.

Izpostavlja, da so snemanje filma začeli v Londonu prejšnji mesec ter da sledi del produkcije na Hrvaškem. Filmska ekipa bo po večtedenskem delu v Rovinju kratek čas snemala tudi na Reki, v prvi polovici maja pa jih pričakujejo tudi v Zagrebu, kjer naj bi v dveh tednih posneli tudi nekatere spektakularne akcijske prizore pri muzeju Mimara in zahodni železniški postaji.

Hrvaška je postala zanimiva za snemanje hollywoodskih celovečercev, potem ko so v Dubrovniku posneli uspešnice, kot so Igra prestolov in Vojna zvezd, ki so dodatno povečale obisk turistov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija