SMRT MLADEGA MOTOCIKLISTA ODPIRA ŠTEVILNA VPRAŠANJA: Pot naj bi mu prekrižala žica, namerno napeljana skozi gozd

Kronika

Kot poroča hrvaški riportal.net, je v nesreči, ki se je v ponedeljek med vožnjo z motorjem po gozdni cesti zgodila na območju Jelenja, umrl 21-letnik. Dogodek so že potrdili na Primorsko-goranski policijski upravi. Policija za zdaj ne razkriva preveč podrobnosti, vendar se socialna omrežja, vključno s Facebook profilom Riportala, polnijo z informacijami o tem, da ni šlo za nesrečo, ampak naklepni umor.

Za zdaj s Primorsko-goranske policijske uprave še ne dajejo več informacij o zadevi, saj o dogodku še poteka kriminalistična preiskava.

Vendar dejstvo, da dogodka ne obravnavajo kot "prometno nesrečo" ali "nesrečo", ampak se izvaja kriminalistična preiskava zaradi smrti mladeniča, jasno kaže na to, da se je na gozdni cesti v Jelenju zgodilo nekaj, kar sodi v kategorijo naklepnega zločina

Tisti, ki bolje poznajo razmere v gozdovih na območju Jelenja, že imajo svoje sume. Če se ti izkažejo za utemeljene, piše portal, gre lahko za hudodelski način zaščite zasebne lastnine. Ob tem poznavalci namigujejo na to, da bi nekdo lahko na pot napeljal žico, za katero se je nato zataknil motociklist.

"Kakšen kreten in smet moraš biti, če narediš to ... nekdo je postavil žico na progo, po kateri fantje vozijo," je v komentarju novice o tej grozni tragediji zapisal eden od bralcev portala.

"Na žalost je bilo mlado življenje izgubljeno zaradi psihopata. Videli bomo, kako bodo policija in sodstvo to zadevo rešili in kako bodo kaznovani kot opozorilo drugim psihopatom, ki po Studeni in Klani polagajo žice, ne na zasebnih, ampak na javnih cestah!!!" pa je dodal še en komentator.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija