SLOVENSKI KOLESARSKI AS PROSI ZA POMOČ: Pogrešana je njegova mala sestrična

Kronika

Pogrešane 52-letne Melise Smrekar in njene 10-letne hčerke Julije Pogačar iz Radomelj, ki so ju nazadnje videli novembra v okolici Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust, še niso našli. Dekličin oče je za informacije, s katerimi bi lahko prišli do otroka, razpisal 10.000 evrov nagrade.

Melisa in njena hčerka Julija

Policijska uprava Ljubljana prosi vse, ki bi imeli kakršne koli podatke, da jih sporoči na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na interventno številko 113 oz. anonimni telefon 080 1200. Dekličin oče Peter Pogačar pa je z namenom, da bi deklico našli, postavil spletno stran https://findjulija.com. Na Instagramu je javnost pred dnevi zaprosil za informacije tudi kolesarski as Tadej Pogačar, ki je dekličin bratranec.

Pogrešana deklica je visoka približno 150 centimetrov, ima srednje dolge temnorjave lase, Melisa (prej Nataša Brumen) pa je visoka približno 170 centimetrov, je suhe postave in ima črne lase do ramen, so navedli ljubljanski policisti.

Po njihovih navedbah mesto, kamor naj bi odšli na dopust, ni znano. Potovali pa nista z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali zunaj urbanih območij.

Po navedbah Julijinega očeta, se je hči odpeljala v neznano skupaj s svojo materjo ter zakoncema Anko in Luko Ule. Slednja naj bi svojcem dejala, da odhajata v Španijo, kjer bosta živela na območju, kjer ni signala. Pogačar sklepa, da so skupaj odšli Huelve ali Cadiza, od tu pa s trajektom na Kanarske otoke.

Vsi so izginili 3. novembra lani, brat Anke Ule pa naj bi s sestro nazadnje govoril 11 dni kasneje. Dejala naj bi mu, da sta z Luko v Španiji in da hodita po hribih. Ko jo je vprašal po Melisi in Juliji, naj bi zanikala, da ju pozna. Od takrat pa je njena telefonska številka nedosegljiva.

Melisa naj bi s seboj vzela svoje in hčerine osebne dokumente, bančne kartice, telefon in prenosni računalnik pa naj bi pustila doma.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  04 .07. 2022 ob  15: 26
KJE JE BIL DO SEDAJ?