SLOVENEC V STRUNJANU ZA 120 EVROV/NOČ: "Prodali so zgodbo luštnega apartmaja, potem pa prideš v kopalnico, pogledaš to f***g pipo in te mine" (VIDEO)

Piran

Potem ko je vlada vsem prebivalcem Slovenije podelila turistične bone, s katerimi bi pomagali ponudnikom turističnih nastanitev prebroditi korona krizo, so jih le ti pričeli pridno unovčevati. Prebivalci iz notranjosti države so po pričakovanjih najbolj 'navalili' na našo obalo, a so mnogi izmed njih nad ponudbo ostali razočarani. Klemen Lampič, ki si je za letošnje dopustovanje izbral Strunjan, je na svojem Facebook profilu grdo skritiziral Apartmaje Salinera. "Umazani, zanemarjeni, s polomljeno garnituro in to za 120 evrov na noč. Katastrofa!"

Klemen Lampič (na sredini)

Kot je svojo pripoved pričel Lampič, so mu v Apartmajih Salinera prodali zgodbo "luštnega apartmajčka /.../, potem pa prideš v kopalnico, pogledaš to f***g pipo in te mine se stuširati". Apartmaji po njegovem obnove niso videli vse od leta 1984, okolica pa je izrazito neurejena. "In mi rešujemo slovensko gospodarstvo. Zakaj? Koga rešujemo? Komu trpamo žepe?" se sprašuje Ljubljančan, ki je v videposnetku prikazal, kakšno je dejansko stanje v apartmaju in okoli njega. 

Prepričan je, da omenjeni apartmaji niso vredni plačila 120 evrov na noč. Kot je dejal, je za štiri nočitve odštel 500 evrov, kar je po njegovem za ponudbo, ki jo je prejel, absolutno preveč. Svoje nezadovoljstvo je izrazil tudi na recepciji, kjer naj bi mu odgovorili, da "se vsak drugi pritožuje in da jim je zelo žal, a da tako pač imajo".

Objavil/a Klemen Lampič dne Četrtek, 16. julij 2020

Obregnil pa se je tudi ob plažo in postrežbo na njej. Po njegovih besedah pivo stane 4,20 evra, nanj pa je ob praznem lokalu treba čakati 15 do 20 minut. "K***e trave ne znamo pogrebsti v morju. To sem v Turčiji videl, da se da. To bi lahko naredili tudi v našem mondenem Portorožu ali Strunjanu," je prepričan Lampič.

Kot je dodal ob koncu videoposnetka, bo treba počasi bojkotirati slovensko obalo. "Saj pravijo, da ne marajo žabarjev, naj imajo svoje Italijane," je zaključil.

Apartmaji Salinera imajo dve zvezdici.

Tako so videti Apartmaji Salinera na spletu

Kot piše v predstavitvi Apartmajev Salinera, ki sodi pod Hotele Bernardin, "se nahajajo na hribčku s pogledom na Strunjanski zaliv, vsi apartmaji vključujejo opremljen balkon ali teraso, opremljeno majhno kuhinjo z jedilnico". Fotografije ob tem prikazujejo veliko lepše stanje apartmajev, kot nato pričaka razumljivo razočarane goste.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Motoviltz |  21 .07. 2020 ob  08: 13
@kjočola
Ne, da ta apartma nima nobene veze z "ljubljančani".
Apartma je takšen ravno zaradi "ljubljančanov", ki so mešetarili z lastništvi hotelov, ki so nastavljali politični kader po vseh večjih podjetjih na obali, ki so prodajali firme kot krompir na tržnici ....
Koper |  21 .07. 2020 ob  07: 59
Ta apartma si tega imena res ne zasuži.Po mojem je bolj namenjen delavcem kot turistom.

Naša obala je premajhna za gostit celo Slovenijo.Ljudi sedaj vtaknejo v vse luknje.
Samo da izkoristijo.Ljudje bi lahko vedeli da bo tako.
alfa |  20 .07. 2020 ob  19: 40
-1
kjočola saj imas prav glede gostov,gre se zato ,da zakaj je ljubljancan za prizozbo cakal zadnji danjQuery112305380225913446643_1595266707744??????ajd ma kr neki......
kjočola |  20 .07. 2020 ob  16: 47
10
Vsem spodnjim komentatorjem:
To, kar je povedal avtor posnetka, je popolnoma res.
Čeprav bi lahko svojo reklamacijo morda reševal tudi drugače, pa je treba priznati, da je na posnetku prikazana vsa mizerija in revščina naše turistične ponudbe.

In, dragi moji komentatorji... tale ničvreden apartma ne bi bil nič lepši, če bi v njem bival tialijan, francoz, rus..., ali vaša nona.
Tale zguljen apartma nima nikakšrne veze z ljubljančani. Gre za zanemarjenost, ki nima nikakršne veze s tem, kdo je gost.

Sramota!

Istriano |  20 .07. 2020 ob  12: 27
-8
Zelo rad bi videl fotografije domače kopalnice tega "finega" gospoda.
Motoviltz |  20 .07. 2020 ob  12: 08
Glede na težave, ki jih povzroča virus, bi "Ljubljančanom" predlagal alternativne dopuste.
Naj grejo na planine past krave in ovce.
Naj delajo to , kar so njih predniki stoletja počeli.
Raje, kot da razbijajo ba..le vedno z eno in isto temo.
Pastir je za bit pastir, ne pa da hodi po svetu in samo tarna kako je vse narobe.

Tea |  20 .07. 2020 ob  09: 40
20
Lahko se sicer strinjam z večino povedanega. Moram pa izpostaviti problematiko prirejanja resnice, ki se je brezglavo večkrat, kot ne, ne zavedamo dobro. Posledice takšnih neresničnih izjav pa seveda ostanejo in so še danes vidne. Nihče nikoli ni omenil, da je na Bledu dovolj Nemcev in Kitajcev (prosim, pokažite črno na belem te besede, preden jih izustite) in da Ljubljančanov ne marajo tam.
Prav tako zadnje čase veliko prebiram mnenja ravno Ljubljančanov, kako je vsepovsod predrago (tako na Bledu, kot na Obali), da so parkirnine in redarji težava, pijača in jedača pa da je predraga. Z zagotovostjo lahko trdim, da je v Ljubljani parkirišče lahko celo dražje od prej naštetih krajev, da je pivo dražje, nastanitev prav tako, hrana pa tudi. Torej, kaj, kje smo? - pri metanju peska sebi v oči in drugim kamenje v obraz za stvari, ki jih vsi počnemo isto. Dajmo malo možgane vklopit, kdaj pa kdaj. Bi nam res zelo prav prišlo.
Motoviltz |  20 .07. 2020 ob  07: 23
22
Ma ke mona.
Zakaj pa ni takoj ob prihodu zahteval, da najprej očistijo prostore ?
Sicer pa 120€ za dve zvezdici, ma lepo vas prosim.
Jaz take ponudbe ne bi niti pogledal.


Jernej |  19 .07. 2020 ob  19: 25
19
Ampak si res idiot, prvo sekundo se obrnem grem na recepcijo in jim vržem ključe v glavo. Podobno svinjarijo sem doživel na Bledu, hotel na nivoju a pod posteljo centimeter prahu. Se nisem naselil dober niso pod mojim nadzorom ponovno očistili celotne sobe. Slovenija in turizem sta skregana zato nas tujci kupujejo, kar je še kolikor toliko vredno.
alfa |  19 .07. 2020 ob  17: 18
22
kukuruks a ves da cistilka oz.sobarica ne menja pipe in ne popravlja vrat in ne adaptira razpadajoc omet,,,lolek
ZigaZois |  19 .07. 2020 ob  15: 53
52
Res mi je žal za zaje**n dopust tega gospoda a se strinjam s komentarjem, da bi lahko zahteval denar nazaj že prvi dan in se vrnil nazaj, od kod je prišel.
Tudi lastnik tega . . . je iz njegovih krajev. tako kot precej lastnikov stanovanj in apartmajev na obali. Zato se je naša prelepa obala zelo močno spremenila v zadnjih letih.
Vsa podjetja, ki so kaj veljala na obali se je zvleklo v našo prelepo prestolnico, delavce obubožalo, da morajo prodajati svoje nepremičnine za preživetje. Še Luko Koper bi zvlekli gor, če bi se dalo morje pripeljat do Ljubljane. Ko se sprehajam ob obali slišim več ljubljanskega narečja kot ob Ljubljanici. Sedaj pa se Ljubljančani pritožujejo, kako so drugi Ljubljančani packi zanemarjeni in se čudi, da jih primorci ne maramo. Ne maramo prepotentnežev, ki nam uničujejo bivalno okolje in nižajo kvaliteto bivanja. Ravno taki prepotentni ljudje pa so najpogosteje iz t.i. Ljubljanskega bazena, kot sam najraje imenujejo svojo regijo.
Piero Panin |  18 .07. 2020 ob  21: 38
To ti je Francija,Anton!
1