SLOVENCI IZBRALI NAJBOLJŠE ZDRAVNIKE: Med njimi tudi Koprčan

Slovenija

Letošnja dobitnica naziva Moja zdravnica je pediatrinja Tina Božičnik. Podelitev laskavih nazivov zdravnikom, ki jo tradicionalno prireja revija Viva, je potekala v sredo v ljubljanskem Cankarjevem domu. Častni gost in govorec je bil predsednik republike Borut Pahor.

Letošnji izbor Moj zdravnik je že 25. po vrsti. Bralci revije Viva so preko spleta ali glasovnice glasove oddali več kot 2000 različnim zdravnikom, ki so jih razvrstili v deset kategorij: družinski zdravnik, pediater, ginekolog, onkolog, zobozdravnik, urolog, kardiolog, nevrolog, oftalmolog in ortoped.

Koprčan Danijel Bešič Loredan 

Bralci so Božičnikovo izbrali za Mojo pediatrinjo, ker pa je prejela največ glasov, je postala tudi Moja zdravnica leta 2021. Moj družinski zdravnik je letos postal Željko Pleša, Moj zobozdravnik za leto 2021 je Tomaž Ivanušič, izbrana onkologinja Tanja Južnič Šetina, urolog je Gregor Hlebič, nevrologinja Alenka Horvat Ledinek, oftalmologinja je Marija Pipan Gregorčič, kardiolog Matevž Jan, ortoped je Danijel Bešič Loredan, Moja ginekologinja 2021 je Damijana Bosilj.

Tudi letos so bili glasovi namenjeni ne le strokovnosti, ampak tudi srčnosti, človečnosti in spoštljivim odnosom.

✨Moj zdravnik 2021: ????Priznanja so podeljena!✨ Pred nekaj minutami smo v Cankarjevem domu v Ljubljani slovenskim...

Objavil/a Viva Portal dne Sreda, 08. september 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  09 .09. 2021 ob  11: 39
Ko bi si vsaj ogledali mojo zdravnico.
Halja vsa rdeča od krvi, frizura je sračje gnezdo,
levi čevelj drugačen od desnega.
Ko odideš ti je še slabše kot kadar si prišel.