SLAVNI GORDON RAMSAY V ISTRI: Med snemanjem kuharske oddaje lovil koze in osle (VIDEO)

Istra

Znan ameriški kuhar in televizijec Gordon Ramsay v teh dneh počitnikuje na Hrvaškem. Svoje gastronomske avanture za priljubljeno kuharsko oddajo Uncharted je snemal v Istri.

Da se Ramsay nahaja v Istri, je izdal znan hrvaški kuhar David Skoko, ko je objavil t. i. "Behind the scenes", v katerih njegov sin Anton uči Ramseya govoriti hrvaško.

Uncharted Croatia Tonight at 9/8c on National Geographic

I've called many people donkey's in my time.....but I've never had to chase them. See you at 9/8c on @National Geographic TV from Croatia !

Posted by Gordon Ramsay on Sunday, June 20, 2021

V zanimivem napovedniku za epizodo oddaje snemano v Istri se je Ramsay preizkušal v ribolovu ter Skoka izzval na kulinarični dvoboj. Gordonova misija je bila, da v Istri poišče najkvalitetnejše lokalne sestavine za pripravo jedi. Tako ga lahko vidimo tudi, kako lovi koze, da bi dobil najboljši sir, in osle zaradi mleka. Podal se je tudi v iskanje tartufov ter prisostvoval pri izdelavi domačega olivnega oljaPripravo sendviča iz umešanega jajca in tartufov je objavil tudi na svojem Youtube kanalu.

Gordon Ramsay pa na Hrvaškem ni prvič. Za snemanje oddaje je tukaj že obiskal slavno restavracijo Vodnjanka in rovinjsko restavracijo Cap Aureo.

Gordon Ramsay: Uncharted - Goat Herding in Croatia

It's like going for a Father's Day 5k chasing after goats in Croatia tonight on #Uncharted at 9/8c on National Geographic TV !

Posted by Gordon Ramsay on Saturday, June 19, 2021

Oddaja Uncharted je še posebej priljubljena med gledalci, sploh v dandanašnjih nepredvidljivih časih, saj lahko z njo svet raziskujejo na varnem – iz udobja lastnega doma. Hkrati jih oddaja vzpodbuja k novim kulinaričnim podvigom. Ramsay je povedal še, da se je njegovo raziskovanje sveta in raznovrstnih okusov, ki jih ta ponuja z oddajo Uncharted, šele pričelo. 

Oddaja "Uncharted Croatia" je bila prvič predvajana 20. junija v oddaji National Geographic v Združenih državah Amerike. 19. septembra pa bo na sporedu v oddaji National Geographic Hrvaška.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija