SKUPŠČINA ELEKTRA PRIMORSKE ODPOKLICALA NADZORNIKA, DVA STA ODSTOPILA SAMA: Kdo so novi člani?

Slovenija

Na zahtevo Slovenskega državnega holdinga (SDH) je bila včeraj v Novi Gorici sklicana skupščina delničarjev Elektra Primorske. Delničarji so se seznanili z dvema odstopoma članic nadzornega sveta, odpoklicali so enega člana in imenovali tri nove člane nadzornega sveta.

Skupščina Elektra Primorske se je včeraj seznanila z odstopoma dveh članic nadzornega sveta. Eva Knez je podala odstopno izjavo zaradi nezdružljivosti funkcij, saj je postala državna sekretarka na kmetijskem ministrstvu. Jasna Kalšek je 22. decembra lani odstopila iz osebnih razlogov. Na zahtevo SDH pa je skupščina glasovala in odpoklicala Pavla Reberca.

Za naslednja štiri leta so na predlog SDH izvolili tri nove člane nadzornega sveta. Tamaro Volf Žagar, ki dela kot upravljavka kapitalskih naložb v SDH. Odvetnico Mojco Veljkovič, ki je poleg tega, da ima lastno odvetniško pisarno, tudi predsednica nadzornega sveta Borzen, operaterja trga z elektriko. In Aleša Markočiča, ki je trenutno zaposlen kot direktor novogoriške občinske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija