SKORAJ NEMOGOČA POŠTENOST V ANKARANU: Koprskim policistom prijavil, da je izgubil 250 evrov, a javil se je tudi najditelj

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 21 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 161 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je nastala premoženjska škoda in eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali eno poškodovanje tuje stvari. Policisti PP Kozina so obravnavali državljana Afganistana zaradi nedovoljenega prehoda državne meje.

Včeraj dopoldne je policiste poklical pošteni občan in povedal, da je v Ankaranu našel denar, 250 evrov gotovine. Izročil ga je policistom. Nedolgo zatem je policiste poklical še občan, ki je povedal, da je v Ankaranu izgubil denar. Pred tem ga je dvignil na bankomatu, ga odložil na avtomobil, nanj pozabil in se odpeljal. Policisti zadevo še preverjajo.

Na Škofijah so policisti ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da vozi v času ukrepa prepovedi vožnje motornih vozil.

Med Hrušico in Podgradom so ustavili 32-letnega voznika, ki je vozil osebni avto s pretečeno registracijo.

V Kopru so policisti ustavili 20-letnega voznika, ki je vozil avto brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vsa tri vozila so policisti zasegli, vsem trem voznikom pa sledi obdolžilni predlog.

Včeraj ob 15.38 je na cesti Šmarje–Krkavče motorist zapeljal v jarek. Odpeljan je bil v bolnišnico. Po prvih podatkih nima hujših poškodb. Vzrok padca se še ugotavlja, so sporočili s koprske policijske uprave.

Na nekaterih cestah zaradi sneženja in relativno nizkih temperatur vladajo zimske razmere. Ceste so ponekod deloma zasnežene, mokre in spolzke. Voznike, še posebej tiste, ki so na svojih vozilih že namestili letne pnevmatike, policisti opozarjajo na povečano previdnost. Hitrost vožnje naj prilagodijo razmeram na cesti, svojemu vozilu in svojim sposobnostim. Na vozilu ne sme biti snega, stekla morajo biti čista. Varnostna razdalja med vožnjo naj bo večja, hitrost pa prilagojena.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija