SINOČI V HRVAŠKEM MESTU PRIČAKALI LETO 2021: Prav ste prebrali, prste pa so imeli zraven Slovenci (FOTO, VIDEO)

Svet

V Biogradu na Moru so sinoči praznovali leto 2021, piše Index.hr.

Prav ste prebrali. Tamkajšnji prebivalci so ob ognjemetu praznovali leto 2021 aprila 2022. Razlog se skriva v tem, da ga zaradi pandemije koronavirusa leta 2021 niso slavnostno pričakali, zato so se odločili, da to storijo sedaj.

???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????! Pogledajte kako smo ukrasli rivu! Ne propustite večeras jedinstven Doček 2021. godine uz koncert...

Posted by Slovenski vikend on Friday, April 29, 2022

Praznovanje je potekalo v okviru tradicionalnega Slovenskega tedna, ki se je znova odvil prvič po dveh letih. V božični ediciji je bila razsvetljena celotna riva v Biogradu, nameščenih je bilo na tisoče lučk, postavljene so bile tudi 'adventne' lokacije za fotografiranje, manjkal ni niti velik ognjemet.

Vatromet ????????????

Posted by Slovenski vikend on Friday, April 29, 2022

"Nadoknadimo zamujeno," so ob najavi 'pričakovanja' leta 2021 zapisali organizatorji, obiskovalce pa je, kot kaže, to pomladno 'adventno' vzdušje izjemno razveselilo.

Dočekali smo 2021. i ludo se zabavili! Dragi naši sretna vam svaka minuta, zdravi i veseli nam bili! ????????????????????????????

Posted by Slovenski vikend on Friday, April 29, 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija