SIN GROZIL MATERI: Umiril se ni niti, ko je prispela policija

Kronika

Sinoči je policijo poklicala ženska iz ene od vasi pri Sežani, saj ji je grozil sin. Policisti ga na kraju niso mogli pomiriti, zato so mu odredili pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 148 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin in dva vloma. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v šestih primerih.

Kraje

Na Fornačah je nekdo z nosilca na avtomobilu ukradel črno gorsko kolo znamke Trek (bel napis), vredno 700 evrov. V Bošamarinu je nekdo ukradel moped znamke Sym, tip Orbit 50, temno modre barve, z nameščeno reg. tablico oznake KP JK-81, vreden 400 evrov. V Kopru pa je nekdo z osebnega avtomobila državljana Nizozemske, parkiranega v garažni hiši, ukradel moško gorsko kolo znamke Bulls, tip Copperhead 1, sive barve s črnim napisom Bulls, vredno 1400 evrov.

Prometna nesreča

Ob 17.40 je bila prometna nesreča na cesti od Izole proti Šaredu, o kateri smo že poročali.

Vožnja pod vplivom alkohola

Ob 1. uri so policisti v Izoli ustavili 64-letnega domačina, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,98 miligramov na liter izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od včeraj od 6. ure do 6. ure danes obravnavali štiri ilegalne migrante, in sicer na območju Policijske postaje Ilirska Bistrica tri državljane Albanije in na območju Policijske postaje Koper enega državljana Črne gore. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija