SILOVITO TRČENJE NA AVTOCESTI: 21-letnik hudo poškodovan

Kronika

Štajerska avtocesta je pred Šentrupertom v smeri Ljubljane zaradi prometne nesreče zaprta za promet. Po podatkih PU Celje gre za hudo nesrečo, v kateri sta bila udeležena dva tovornjaka. En voznik je hudo poškodovan, njegov sopotnik pa lažje. Prav tako lažje je poškodovan voznik povzročitelj. Ocenili so, da bo cesta zaprta kar nekaj časa.

Fotografija je simbolična.

Kot so sporočili s celjske policijske uprave, se je prometna nesreča zgodila okoli 16. ure na štajerski avtocesti pred izvozom Šentrupert v smeri proti Ljubljani. Udeleženi sta bili dve tovorni vozili, slovensko in madžarsko. Po prvih podatkih naj bi voznik slovenskega tovornega vozila s priklopnikom za prevoz vozil ustavljal na odstavnem pasu. Vanj je silovito trčil voznik madžarskega tovornega vozila.

V trčenju se je 21-letni voznik slovenskega tovornega vozila zelo hudo poškodoval, njegov sopotnik lažje. Po prvih podatkih je lažje poškodovan tudi 50-letni voznik madžarskega tovornega vozila, so na policijski upravi še zapisali v sporočilu za javnost.

Za voznike osebnih vozil je obvoz po vzporedni regionalni cesti med priključkoma Arja vas in Žalec-Šentrupert. Na izvozu Šempeter je nastal zastoj, dolg okoli tri kilometre, štirikilometrski zastoj pa je nastal na izvozu Žalec, je razvidno s spletne strani prometnoinformacijskega centra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija