SI ŽELITE BITI DEL KOLEKTIVA MOK? Prosta so tri delovna mesta

Koper

Mestna občina Koper je objavila tri prosta delovna mesta. Išče višjega svetovalca za investicije, višjega svetovalca – občinskega urbanista ter finančnika. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Občina z razpisom išče finančnika Oddelku za finance in proračun Urada za finance in računovodstvo. Kandidat mora imeti vsaj visokošolsko strokovno izobrazbo in najmanj osem mesecev delovnih izkušenj. Rok za prijavo se izteče 10. avgusta, razpis je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javna-objava-za-delovno-mesto-financnik-vii-1/.

Koprska občina je znova objavila javni natečaj za delovno mesto višjega svetovalca za investicije, na katerega se lahko zainteresirani kandidati prijavijo do 9. septembra. Kandidati morajo med drugim imeti izobrazbo s področja gradbeništva, zaželeni sta vsaj dve leti izkušenj z delom na investicijskih projektih. Več o natečaju na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-investicije-3/.

Občina še vedno išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta občinskega urbanista. Ta mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma. K prijavi mora poleg tega priložiti še krajši sestavek o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Rok za prijavo se izteče 9. septembra. Natečaj je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-obcinski-urbanist-2/.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  28 .07. 2021 ob  22: 58
saj itak že imajo kandidata,razpis je le farsa