"SI LAHKO PREDSTAVLJATE NAŠ PONOS": Tako so vozniki na primorski avtocesti ustvarili reševalni pas (VIDEO)

Slovenija

Reševalci Nujne medicinske pomoči Postojna so včeraj posneli video, ki je bil deljen na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah. V opisu pa pohvala – v tem primeru so vozniki na primorski avtocesti ob gneči ustvarili reševalni pas. "Si lahko predstavljate naš ponos na vse voznice in voznike," so zapisali.

Ob tem so opozorili, da poletno gnečo na primorski avtocesti najbolj izkusijo akutno bolni ali poškodovani iz zahodne Slovenije, ki potrebujejo urgentno obravnavno v UKC Ljubljana.

"Si lahko predstavljate naš ponos za vse voznice in voznike, ko v nabiralnik prejmemo tak video? Dodatno vrednost doda dejstvo, da niso hoteli na dogodek na avtocesti, ampak je šlo za zastoj zaradi preobremenjenosti avtoceste, pa ste vseeno ustvarjali tak reševalni pas," so zapisali v pohvali.

"Želimo, da posnetek delite med svoje prijatelje doma in po svetu in s tem pokažemo, kako se na cesti rešuje življenja," so še zapisali pod posnetkom, ki je dosegel več kot 16 tisoč ogledov in krepko preko 400 všečkov. 

Poletno gnečo primorske avtoceste najbolj izkusijo akutno bolni/poškodovani iz zahodne Slovenije, ki potrebujejo urgentno obravnavo v UKC Ljubljana ‼️ Si lahko predstavljate naš ponos na vse voznice in voznike, ko v nabiralnik prejmemo ???? tak video? ???? Dodatno vrednost doda dejstvo, da niso hiteli na dogodek na avtocesti, ampak je šlo za zastoj zaradi preobremenjenosti avtoceste, pa ste vseeno ustvarjali tak #reševalnipas ???? Reševalci Nujna Medicinska Pomoč Postojna so danes posneli video, za katerega želimo, da ga delite med svoje prijatelje doma in po svetu, in s tem POKAŽEMO, KAKO SE NA CESTI REŠUJE ŽIVLJENJA ❤️❤️

Objavil/a Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah dne Petek, 14. junij 2024

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  15 .06. 2024 ob  16: 52
-2
@vseved slovenci,...hrvati itd..
Najde se ful kretenov ja
vseved |  15 .06. 2024 ob  15: 49
Je pa še vedno preveč takih,ki jih malo briga in miro zapeljejo na sredino in vozijo kot da se nič ne dogaja. Italijani,Mađari,..
JKDWingChun |  15 .06. 2024 ob  11: 32
20
No to je res pohvalno! Bravo! Čimveč takih potez od več folka bi blo zelo zaželjeno. Imam frenda ki vozi rešilca in vam povem res štejejo ne samo sekunde ampak dobesedno stotinke kdaj!