SEZONA SE ŠE ZAČELA NI, CENE KAVE PA ŽE DIVJAJO: "Če ste mislili, da je Hvar drag, Opatija je nora" (FOTO)

Istra

Maj je že v drugi polovici in sezona se praktično že začenja. S tem pa, kot je že običajno, tudi visoke cene, vsaj za nekatere. Iz leta v leto smo priča temu, da nekateri gostinci dvigujejo cene kave, sladoleda in drugih iskanih pijač ter sladic. Tako je na otoku Hvaru objavljena fotografija, kjer veliki espresso stane 4,50 evra. Zato je hrvaški portal Net bralce pozval, naj jim pošljejo fotografije svojih računov, če mislijo, da obstajajo še dražje kave.

Bralec Vedran je poslal fotografijo računa z opisom: "Če ste mislili, da je Hvar drag, Opatija je nora." Na računu je vidno, da kava z mlekom v Opatiji stane šest evrov, bela kava pa celo 6,50 evra.

Druga bralka Marinetta ni toliko kritizirala cene, kot to, kar je dobila v Crikvenici. "Cena v aprilu ni bila tako strašna, kolikor je bila majhna skodelica. Dobesedno trije požirki kave."

Iz še enega lokala na Hvaru, od bralca Bojana, so prejeli račun, na katerem je metin čaj pet evrov, toliko kot bela kava. Nescafé z vanilijo stane šest evrov.

Poleg kave šokirajo tudi cene sokov. Bralec Damir je poslal svoj račun, na katerem sta dva kapučina in pomarančni sok. Pomarančni sok v Opatiji stane 5,50 evra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija