SEŽANSKI GASILCI ŠE PRAVI ČAS ODKRILI MOŽAKARJA: Spal je, ko so plameni goltali njegovo kuhinjo (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 14.39 je prišlo do požara na Kosovelovi ulici v Sežani, piše na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. Ko so gasilci pogasili požar in pregledali stanovanje, so naleteli na starejšega moškega, ki je spal.

Na kraju so posredovali sežanski poklicni gasilci in gasilci PGD Sežana, ki so pogasili požar ter odklopili elektriko in plin. Ko so zatem preventivno pregledovali prostore, so v spalnici našli spati starejšega možakarja, nam je pojasnil vodja intervencije Primož Maurič.

Moškemu so nudili prvo pomoč, nato pa so ga prevzeli v oskrbo sežanski reševalci nujne medicinske pomoči, ki so ga prepeljali v izolsko bolnišnico.

POGOVOR Z DIABETOLOGINJO JANO KOMEL IZ ZD KOPER: "Vitamin D dokazano zmanjša pojavnost akutnih okužb dihal"

Smo sredi drugega vala koronavirusa, njegove posledice bomo čutili še dolgo. Ali držijo trditve, da lahko okužbo preprečimo tako, da okrepimo svoj imunski sistem? Nas ta res ščiti pred koronavirusom? Ker je koronavirus (SARS CoV2) zelo nalezljiv virus, se z njim lahko okužimo kljub dobremu imunskemu sistemu.

"Prezračili smo celotno stopnišče in stanovalcem stanovanjskega bloka svetovali, naj si temeljito prezračijo stanovanja," so še dodali v ZGRS Sežana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija