SEŽANČAN MOČNO 'POD GASOM' TRČIL V OGRAJO POLICIJSKE POSTAJE: Potem pa se šel skrivalnice

Kronika

V soboto, 27. avgusta, ob 19.30 je v Sežani 59-letni domačin z osebnim avtomobilom trčil v kovinsko ograjo pred policijsko postajo in jo poškodoval. Z vozilom je nato zapeljal na bližnje parkirišče med ostala vozila, kjer je bil izsleden. Na objektu (ograji) je nastalo za približno 600 evrov škode. Med postopkom je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zato mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,28 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

So pa policisti v preteklem vikendu obravnavali več alkoholiziranih voznikov. V petek, 26. avgusta, ob 18.30 je na Kolodvorski v Kopru 41-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v nepravilno parkirano vozilo 30-letnika. Voznici je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,98 mg/l, sledi ji obdolžilni predlog. 30-letniku so zaradi nepravilno parkiranega vozila izdali plačilni nalog.

Ob 19. uri je policiste poklical občan in sporočil, da je na Belvederju v vozilu močno pijan voznik. Policisti so na kraju odredili preizkus alkoholiziranosti 42-letnemu državljanu Ukrajine, ki prebiva v Sloveniji, ki je pokazal rezultat 1,08 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

V soboto so policisti v Postojni odredili devet preizkusov alkoholiziranosti, med njimi je bil en pozitiven, in sicer kolesar, kateremu je alkotest pokazal 0,72 mg/l. Izdan mu je bil plačilni nalog. V Divači so policisti ob 23.30 odredili preizkus alkoholiziranosti 73-letnemu vozniku. Pokazal je rezultat 0,81 mg/l, sledi obdolžili predlog.

V nedeljo, 28. avgusta, pa so ob 3.55 na Šaredu odredili preizkus alkoholiziranosti 34-letnemu državljanu Srbije, ki prebiva v Piranu. Pokazal je rezultat 0,77 mg/l, odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 9. uri so v Razdrtem ustavili 34-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,66 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija