SEVERINA V ROKAH SRBSKE POLICIJE: Ni upoštevala policijske ure, nato pa postregla še en lažni izgovor za drugim

Svet

Severina, priljubljena hrvaška pevka, je bila v sredo zvečer privedena na policijsko postajo. Razlog? V času policijske ure se je z avtomobilom vozila po Novem Beogradu.

Srbska policija je v sredo okoli 21. ure, torej v času, ko je izhod od doma prepovedan, ustavila hrvaško pevko, ki se je z BMW-jem zagrebških registrskih tablic vozila po Novem Beogradu. Dovoljenja za gibanje v času policijske ure ni imela. V Srbiji policijska ura ob delovnikih velja od 17. do 5. ure ter ves konec tedna. 

Severina naj bi policiji nanizala vrsto izgovorov, zakaj se kljub policijski uri vozi po mestu: najprej je izjavila, da se je odpravila v lekarno, nato pa, da je le hotela preparkirati avtomobil, pa tudi, da sta se sprla s soprogom, bivšim srbskim nogometnim vratarjem Igorjem Kojićemporočajo srbski in hrvaški mediji.

Po nalogu dežurnega sodnika za prekrške je bila pevka obravnavana po skrajšanem postopku. Za kršitev policijske ure je predvidena denarna kazen med 435 in okoli 1300 evrov, pevka pa je dobila najnižjo kazen, saj je krivdo priznala. 435 evrov je tudi že plačala.

Severini je policija v preteklem mesecu odredila izolacijo, ker ob prihodu iz Švice ni upoštevala preventivnih ukrepov. Pevka se v Srbiji sicer nahaja zato, ker sta tam tudi njen sin in bivši partner Milan Popović, ki je dobil skrbništvo nad Aleksandrom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija