SEVERINA POZITIVNA NA TESTU ZA KORONO: Srbske medije prosi, naj se vzdržijo objav izmišljenih informacij

Svet

"Čeprav nimam simptomov, sem danes prejela potrditev, da sem pozitivna na covid-19, medtem ko je bil test mojega sina negativen," je na danes na svojem Facebook profilu razkrila popularna hrvaška pevka Severina.

Kot je v objavi zapisala pevka, je takoj po pogovoru z epidemiologom sprejela vse predlagane ukrepe in obvestila očeta svojega sina, Milana Popovića. V soglasju z njim se je ne glede na sinov negativni test odločila, da gre otrok z očetom v samoizolacijo. Ob tem je bivšega partnerja prosila za diskretnost, saj je želela zaščiti sina.

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina...

Objavil/a Severina dne Petek, 14. avgust 2020

20 minut po tem, ko je oče prevzel otroka, pa se je v srbskih medijih pojavila novica, da se je Seve okužila medtem ko se je v Dalmaciji zabavala s svojim otrokom.

"Torej, ja, imam pozitiven test, nimam simptomov, okužila sem se od bližnje osebe, verjetno po vrnitvi v Zagreb in ne med poletnimi počitnicami v Dalmaciji," je ob tem zapisala Severina in pozvala vse medije, zlasti v Srbiji, naj ne objavijo neresničnih, nepreverjenih, torej izmišljenih informacij.

VIDA MACURA IN NUŠA ROJS V KOPRU: Kaj sta punci ekstremno (za)kuhali? (VIDEO in FOTO)

Nuša slovensko Obalo zelo dobra pozna in zelo rada jo tudi večkrat obišče. Med drugim meni, da je zdravju prijazna morska atmosfera, še posebej v trenutnih epidemioloških razmerah, ko se soočamo s korona virusom, najbolj primerna lokacija za oddih. Nuša je Štajerka, s petjem se ukvarja že vrsto let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija