ŠEST LITROV SILIKONA: Zaradi ogromnega dekolteja ne more več ploskati (FOTO, VIDEO)

Trendi

Sabrina Almeida oziroma Sabrina Boing Boing si prizadeva doseči svojo sanjsko postavo. Zgleduje se po Pameli Anderson in nedavno so ji v prsi vstavili šest litrov silikona. Razkrila je, da zdaj ne more več ploskati.

S svojimi sledilci na Instagramu pogosto deli tudi vroče fotografije svojega telesa. "To sta moji dojenčici - ker se veliko otrok rodi s to težo - kot da bi imela dvojčici," pravi Sabrina. "Sta ogromni. Iskreno, po vstavitvi šestih litrov silikona je težko celo ploskati." Sabrina pravi, da se je njena preobrazba začela, ko je bila stara komaj 19 let, in jo je navdihnil videz Pamele Anderson. Od takrat se je večkrat podvrgla kirurškim posegom, da bi posnemala igralko, poroča Daily Star.

Sabrina razloži: "Imela sem pet operacij za povečanje prsi in eno liposukcijo. Poleg liposukcije po celem telesu, sem del maščobe prestavila na zadnjico in boke, da bi dobila XL zadnjico." Samo za operacijo prsi, ki je potekala 16. februarja, je porabila približno 19.000 evrov.

"Vstavili smo vsadke z dvema litroma, a sem želela več, zato smo šli na tri. Zdaj je v vsaki dojki tri litre. Še vedno je prezgodaj za rezultat, še vedno sem v fazi bolečin in neugodja. Bila je najdaljša operacija, ki sem jo kdaj imela, trajala je sedem ur. Moram reči, da že zdaj izgledajo čudovito," zaključi Sabrina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  03 .03. 2024 ob  10: 44
Ogabno.