SEKS, GLAS KITARE IN PITJE V SODNI DVORANI: Sodnica silila odvetnike v skupinske orgije

Svet

Družinska sodnica iz Kentuckyja se sooča s številnimi obtožbami zaradi poklicnih in spolnih kršitev. Dawn Gentry naj bi med drugim odvetnike v sodni dvorani silila v skupinske spolne odnose.

V obtožnici je zapisano, da 38-letna Dawn Gentry odvetnikom, ki so zavrnili njene zahteve po skupinskem seksu, naj ne bi dala prednostnih obravnav. Odvetnike naj bi osvajala preko družbenih omrežij, v njenih seks orgijah v sodni dvorani pa naj bi sodelovala njena tajnica, ki naj bi ji prav Gentryeva priskrbela službo na sodišču, zaradi česar ji očitajo tudi zlorabo položaja, in nekdanji ljubimec. Kot pravi obtožnica, naj bi se to dogajalo med službenim časom.

View this post on Instagram

Thank you to community leaders, friends, and family for a fantastic evening!

A post shared by Judge Dawn Gentry (@judge_dawn_gentry) on

38-letnica naj bi od ene od odvetnic celo zahtevala, naj zapelje njenega nekdanjega moža, da bi ga lahko obtožila nezvestobe, in da naj se jim pridruži pri skupinskem seksu, enega odvetnika naj bi odpustila, ker ji ni prispeval dovolj denarja za njeno kampanjo, ko si je prizadevala, da bi bila ponovno izvoljena kot družinska sodnica. Med vrstami obtožb je tudi, da je zaposlenim dovolila, da v službi pijejo alkohol, igrajo kitaro in pojejo v pisarni.

Gentryeva sicer vse obtožbe zavrača.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  12 .12. 2019 ob  13: 47
mogoče bi se javila za direktorico koprskega stanovanjskega sklada