SE VAM ZDI, DA STE ZALJUBLJENI? Nezmotljivi znaki, ki to potrjujejo

Trendi

Ljudje pogosto govorijo o ljubezni, kot da jo vsi doživljajo na enak način, vendar lahko življenjske izkušnje spremenijo potek "tipične" zaljubljenosti. Če ste recimo doživeli izdajo s strani ljubljene osebe, boste verjetno v prihodnosti previdnejši, kot bi bili v primeru, da tega ne bi doživeli. To bi lahko ublažilo občutke evforije in impulzivnosti, ki pogosto spremljajo prve stopnje ljubezni. Čeprav obstaja več načinov zaljubljanja, boste v tem procesu verjetno opazili nekaj ključnih fizičnih in čustvenih znakov, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Vaše misli se redno vračajo k vaši simpatiji

Če ima vaša simpatija težke dneve, skoncentrirano premišljujete, kako bi ji lahko kar najbolje pomagali in stali ob strani. Ko preživljate čas z družino in prijatelji, se lahko veliko pogovarjate o za vas posebni osebi in si predstavljate, kako zelo bo všeč tudi vašim najdražjim.

Z vašo simpatijo se počutite varne

Zaupanje je na splošno ključna sestavina ljubezni. Ko zagledate za vas posebno osebo, boste morda opazili, da se napetost v vas sprosti, podobno kot ob vrnitvi v miren dom po dolgem dnevu.

Življenje se zdi bolj razburljivo

Morda boste opazili, da ste bolj energični in imate večje zanimanje za opravljanje vsakdanjih stvari, kot je na primer zlaganje perila, pomivanje posode, sprehod … Kar naenkrat je vse bolj zabavno, še posebej, če je v bližini vaša simpatija.

Čas, ki ga preživite s svojo simpatijo, vedno prehitro mine

Morda vam niti ni toliko važno, kaj počneta skupaj, ampak vam je pomembno le to, da sta skupaj. Poleg tega vaše zanimanje za preživljanje časa z vašo posebno osebo ni odvisno od njenega razpoloženja ali ravni energije. Tudi če se počuti žalostno, razdražljivo ali razočarano nad življenjem, še vedno želite biti z njo in ji ponuditi podporo.

Malo ste ljubosumni na druge ljudi

Ko imate nekoga radi, se navadno osredotočate na ljudi, s katerimi vaša simpatija preživlja čas. Lahko vas na primer skrbi privlačen sodelavec/ka, ki ga/jo redno omenja, ali bivši partner/ka, ki je še vedno del življenja vaše simpatije. Na splošno te skrbi običajno pojenjajo, ko se razvije zaupanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija