SE SPRAŠUJEŠ, ČE MOŠKEGA ZANIMA SAMO SEKS? Rdeče zastavice, ki jih ne bi smela spregledati

Trendi

Svetovalka za odnose Persia Lawson je razkrila šest 'rdečih zastavic', na katere morate biti pozorne, če hodite z moškim, ki ste ga pravkar spoznale, in si želite resne zveze. Obenem pa se sprašujete, česa si želi on. Ti znaki vam bodo pomagali identificirati moškega, ki hoče samo seks, kaj več pa ga ne zanima, piše na portalu The Sun.

Tretira te kot plen

V soboto pozno zvečer prejmeš SMS sporočilo z vprašanjem: "Kakšni so tvoji načrti za nocoj?" Če moški reče, da bo pote poslal taksi ali prišel k tebi, a ga srečanja čez dan nikoli ne zanimajo, to zagotovo kaže, da si želi samo seks. Očitno je, da si zanj le plen, ki ga kliče pozno ponoči, ko mu je dolgčas ter mu prijata pozornost in seks.

Z njegove strani čutiš pritisk

Če imaš občutek, da te moški v nekaj prepričuje, je to očiten znak, da ga zanima samo seks. Takšen moški bo že zelo zgodaj poskušal vzpostaviti fizični stik. Ko ti pošilja sporočila, nenehno omenja seks. To ni dober znak.

Vajini pogovori so zelo površinski

Nekdo, ki ohranja stik na površinskem nivoju, verjetno išče samo eno vrsto intimnosti. Takšen moški se zelo verjetno ne bo trudil, da bi te spoznal na globlji ravni. Pogovor je navadno pogosto prisiljen in neoseben. Lahko pa se zgodi ravno obratno. Želi te prepričati, da ga resnično zanimaš. Čeprav je težko verjeti, je vse del načrta, da te spravi v posteljo.

Pravi, da išče samo malo zabave

Če ti moški reče, da išče samo malo zabave in ne želi nič resnega, je vse jasno. Očitno išče le seks avanturo, ne pa obveznosti. Predvsem ženske si tega pogosto nočejo priznati in v takih situacijah upajo na resno zvezo. A do tega običajno ne pride. Torej, če ti reče, da ne išče ničesar resnega, vzemi to resno.

Ne predstavi te prijateljem

Takšen moški po navadi v zadnjem trenutku spremeni plan, saj ga v resnici ne zanima tvoje življenje, ampak samo spolnost. "Sliši se res grozno, a občasno sem naletela na ljudi, ki se sramujejo osebe, s katero spijo, zato je ne želijo predstaviti prijateljem," pove Lawsonova.

Nikoli ti ničesar ne kupi

"Opazila sem, da ljudje, ki veliko hodijo na zmenke z različnimi osebami, ne želijo veliko zapraviti. A takoj, ko srečaš nekoga, ki si mu zelo všeč, bo z veseljem odprl denarnico," pravi Lawsonova.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija