SE SEVERININ BIVŠI PARTNER SELI V ISTRO? Gradil naj bi zajeten luksuzni kompleks različnih objektov

Istra

Portal glasistre.hr naj bi iz zanesljivih virov izvedel, da na jugu Istre, natančneje na območju mesta Vodnjan, v Krnjaloži, Milan Popović gradi družinsko hišo. Poleg hiše naj bi zgradil tudi manjše letovišče oziroma naselje luksuznih počitniških vil. V sklopu tega naj bi zgradil še restavracijo in nekatere druge objekte oziroma nekaj ​​takega, kot je nastanitev Meneghetti. Po informacijah omenjenega portala je vse še v fazi projektiranja.

Srbski podjetnik Popović, ki ga javnost pozna predvsem kot nekdanjega moža priljubljene pevke Severine Kojić, bi se lahko kmalu naselil v Istri. Na jugu Istre, natančneje na območju mesta Vodnjan, med drugim gradi družinsko hišo v Krnjaloži. Parcela je za zdaj še poraščena s plevelom.

Gre za zemljišče, ki je večje od dveh hektarjev. Popović ga je preko svojega podjetja Celanova kupil od zasebnika. V zemljiških knjigah je zapisano, da je bila kupoprodajna pogodba sklenjena junija lani. Parcela je nekoliko ločena od mesta in se nahaja v bližini velikega oljčnega nasada. V času jutranjega obiska s strani portala glasistre.hr je bil v Krnjaloži popoln mir. Nikjer nikogar. V kraju je le nekaj hiš, nekatere pa so očitno namenjene najemu. Čeprav se lokacija nahaja v bližini prometne ceste med Vodnjanom in Balami, hrup do tu ne seže.

S pogledom na Brione

S Krnjalože je pogled na Fažanski kanal, torej Brione. Zdi se, da je to za Popovića zelo pomembno, saj je, kot je portal Glasistre.hr že poročal, Popović v preteklosti kupil zemljišče v najatraktivnejšem delu Fažane, kjer je zgrajenih več luksuznih vil in od koder se vidi brionsko otočje. To parcelo, ki meri 738 kvadratnih metrov, je kupil od občine Fažana in plačal 400 evrov za kvadratni meter oziroma skoraj 300 tisoč evrov. Takrat je bilo to najdražje zemljišče, ki ga je občina prodala.

Po podatkih zgoraj omenjenega portala v Fažani obstaja še ena parcela v lasti Celanove, vendar se še ne ve, kdaj je bila kupljena. Domnevno naj bi srbski podjetnik na tem mestu zgradil dve počitniški vili. Kot kaže, se bo Popović začel resno ukvarjati s turistično dejavnostjo na jugu Istre. Očitno bo tam preživel tudi veliko časa, glede na to, da bo zgradil hišo zase, dodaja portal. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  03 .06. 2021 ob  12: 01
Ja injQuery112306723392437439484_1622714484335???