ŠE EN "CESTNI TERORIST" NA OBALNIH CESTAH? Po obvestilu očividca so ga ustavili policisti

Kronika

Pred časom smo poročali o "cestnem teroristu", ki je ogrožal voznike na obalnih cestah, včeraj pa se je zgodil še en potencialno nevaren primer. Ob 21. uri so namreč policisti dobili obvestilo očividca, ki je povedal, da od Bertokov proti Kopru vijuga osebni avto. Policisti so nato izsledili 62-letnega voznika, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,58 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 168 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda pa je bilo šest intervencij.

Zjutraj so v Portorožu zasegli moped 60-letnemu domačinu, ki mu je hitri test za prepovedano drogo pokazal pozitiven rezultat na kokain in benzodiazipin. Odrejen strokovni pregled je odklonil, izdan mu je bil plačilni nalog, sledi pa mu še obdolžilni predlog ter hitri postopek, zasegli so mu namreč tudi naboj s šibrami.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
en iz raje |  15 .10. 2021 ob  15: 01
-2
To, da je novinar ?
hribi |  15 .10. 2021 ob  13: 09
14
Tistega bi bilo primerneje označiti za pijano govedo ali nekaj podobnega. Terorist je sedaj novinar ki išče čimbolj senzacije ali straha vreden naslov za branje.