S TOVORNJAKOM DIVJAL PROTI KOZINI: Poleg tega vozil po cesti, kjer tranzit sploh ni dovoljen

Kronika

Včeraj ob 12.30 so policisti dobili prijavo, da od Markovščine proti Kozini pelje tovorno vozilo z veliko hitrostjo, s tem pa ogroža druge udeležence v prometu. Policisti so ustavili vozilo, vozniku, 38-letnemu državljanu Romunije, pa izdali plačilni nalog zaradi prevelike hitrosti in zaradi tranzita po cestah, kjer to ni dovoljeno.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah sicer intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 105 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali devet nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 21.30 je na koprski plaži moški kričal in brcal. Policisti ga na kraju niso mogli umiriti, zato so mu odredili pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V Sečovljah so ob polnoči ustavili 35-letnega voznika osebnega avtomobila. Opravljen hitri test za droge je bil pozitiven na kokain in kanabis, strokovni pregled pa je odklonil. Sledi mu obdolžilni predlog.

Kraje in vlomi

V vasi Nadanje selo je nekdo poskušal vlomiti v hišo, vendar mu to ni uspelo.

V vasi Belsko je nekdo iz gospodarskega objekta med 2. in 6. marcem ukradel motorno kolo znamke Tomos APN 6, vredno 1500 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija