S PREKROKANE NOČI PRINESLA NENAVADEN 'SPOMINEK': Naslednje jutro se je 'zbudila z mačkom' in še eno živalsko prijateljico (FOTO, VIDEO)

Svet

Macy Carrothers se je z družbo zabavala na večernem izhodu in spila nekaj kozarcev alkohola preveč. K sreči se mladenki ni zgodilo nič hudega, je pa v tem večeru spletla sila nenavadno prijateljstvo.

Domov je odšla s 'spominkom' in čez noč postala zvezda družbenih omrežij. Ko se je s fantom in prijateljico Annie vračala domov, je naletela na vrano in začela jokati, ker je ni hotela pustiti same na cesti, še posebej ne ponoči.

Annie je vse posnela na svoj mobilni telefon in objavila na TikToku, v opisu pa je le na kratko zapisala: "Nikamor je ne moreš peljati," misleč, da jo Macy spravlja v zadrego s svojo dramo ob ptici.

@annieevans can’t take her anywhere @macycarrothers ♬ original sound - Annie Evans

Na koncu je Macy ptico odnesla domov, čeprav ji je njen fant prigovarjal, naj tega ne počne. Objokana in opita naj bi nato šla s ptico tudi spati, poroča Daily Star. Kaj se je zgodilo naslednje jutro, ko se je streznila, ni znano, so pa ljudje množično pisali, da jih je nasmejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija