S PREISKAVO TELEFONOV DO NOVIH RAZKRITIJ V PRIMERU SMRTI TRŽAČANKE: Na dan izginotja naredila le 11 korakov, zanimala jo je ločitev

Trst

Primer najprej izginule, nato pa najdene mrtve Tržačanke Liliane Resinovich še vedno ni razrešen. O njem pogosto poročajo različne televizijske oddaje, ki vsakič razkrijejo novo podrobnost, ki bi morda lahko razjasnila, kaj se je s 63-letnico zgodilo lanskega decembra. V minulih dneh je na plan prišla novica, da se je želela ločiti od moža, pa tudi, da naj bi jo mnogi moški osvajali.

Liliana Resinovich, Sebastiano Visintin (desno zgoraj) in Claudio Strepin (desno spodaj)

V oddaji na Rai 1 so včeraj poročali o Lilianini domnevni želji po ločitvi. Preiskava njenih dveh mobilnih telefonov je namreč razkrila, da je 63-letnica v dnevih pred smrtjo po spletu iskala informacije o ločitvi. Zanimali pa so jo tudi oglasi o oddaji v najem manjših stanovanj v Trstu. Po besedah prijatelja Claudia Sterpina, ki naj bi bil tudi njen ljubimec, je hotela Liliana možu Sebastianu Visintinu pred ločitvijo najti primerno stanovanje, nato pa bi onadva zaživela skupaj. Claudio že več mesecev trdi, da je Liliana hotela zapustiti moža, o tem naj bi razmišljala celo že dve leti.

Telefona sta potrdila posebno vez med Liliano in Claudiom. Slednjega naj bi namreč poklicala 1100-krat, medtem ko je moža Sebastiana le 500-krat.

 

Z aplikacijo na pametnem telefonu je Liliana štela dnevno opravljene korake. Na jutro njenega izginotja je opravila le 11 korakov, kar ustreza sedmim metrom, je poročala ponedeljkova oddaja 'La vita in diretta'. Preiskovalci telefonov sicer niso našli ob njenem truplu, ampak na domu.

Claudio je za oddajo še potrdil, da je imela 63-letnica veliko snubcev in oboževalcev, predvsem v savnah, ki sta jih z možem redno obiskovala. "Sama mi je povedala o več primerih, ko se je nekdo usedel čisto blizu nje, kar je jasen pristop," je dejal. 

BONUS VIDEO: Kaj menite o incidentu na Prazniku refoška?

Mož Sebastiano je na televiziji te izjave sicer kategorično zavrnil: "Šokiran sem, ko slišim vse to, to so Claudijeve besede in nihče ne more dokazati, da so resnične. Iskreno, žal mi je tega človeka." Mož trdi tudi, da se Liliana ni želela ločiti, ter da sta bila srečna. 

Spomnimo, da je Tržačanka izginila 14. decembra lani iz svojega doma na Via Verrocchio, njeno truplo so našli 22 dni kasneje v parku nekdanje psihiatrične bolnišnice v Svetem Ivanu, zavito v velike črne vreče za smeti. Do danes tržaško tožilstvo nima nobenega osumljenca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija