S PONAREJENIMA TESTOMA JE ČEZ MEJO SKUŠALA SPRAVITI OTROKA: 43-letna Slovenka zasačena v Dragonji

Kronika

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti včeraj ob 11.15 obravnavali 43-letno državljanko Slovenije, ki je policistom pri prehodu državne meje predložila dva ponarejena PCR testa za svoja otroka. Listini sta ji bili zaseženi, sledi kazenska ovadba, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografiji sta simbolični. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 36 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 130 klicev. Prometnih nesreč ni bilo, so pa policisti zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in dve ponarejeni listini. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali v enem primeru.

Koprski policisti so v Ankaranu ob 17.23 ustavili 66-letnega moškega, ki je vozil osebno vozilo brez vozniškega dovoljenja ter pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal rezultat 0,58 mg/l. V postopku so policisti ugotovili tudi, da je vozilo neregistrirano in da je moški nanj namestil registrske tablice, ki so pripadale drugemu vozilu. Osebno vozilo Fiat punto je bilo moškemu zaseženo, sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Ob 20.27 so zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali piranski policisti. Ugotovljeno je bilo da se je 30-letnik doma sprl z mamo in očetom. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Ilirskobistriški policisti so popoldan obravnavali štiri državljane Afganistana, ki so nezakonito vstopili na območje Slovenije. Še dva državljana Afganistana so obravnavali kozinski policisti. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  30 .04. 2021 ob  16: 06
Maksimalna zaporna kazen po hitrem postopku brez možnosti pritožbe in predčasne izpustitve.
hribi |  30 .04. 2021 ob  10: 59
Se vidi balkanski sindrom. Lahko se tolažimo da smo neka napredna zahodna civilizacijsko emanciriirana druščina. Pa nismo. Smo le to kar sem napisal.