S KRVAVIMI ROKAMI SE JE ZGLASIL NA KVESTURI: 33-letnik v vrat večkrat zabodel partnerko

Kronika

Ponoči se je 33-letnik s krvjo na rokah zglasil na policijski postaji pri Pordenonu in povedal, da se je zapletel v pretep z vsiljivcem, ki je vdrl v njegov dom. Kasneje pa je zgodbo popolnoma spremenil. On je bil tisti, ki je med prepirom z nožem v vrat večkrat zabodel 34-letno partnerko. Ta je umrla na kraju dogodka.

Fotografija je simbolična.

Do tragičnega dogodka je prišlo v kraju Roveredo in Piano pri Pordenonu. 33-letni zdravstveni delavec je po poročanju portala triestecafe.it v vrat večkrat zabodel 34-letno partnerko, ki je zaradi pridobljenih ran umrla na kraju dogodka.

S še okrvavljenimi in porezanimi rokami se je nekaj pred 1. uro zjutraj oglasil na kvesturi, a je sprva trdil, da se je zapletel v pretep z vlomilcem. Kasneje je vendarle priznal, da je napadel svojo partnerko. Na kraj so nemudoma odhiteli policijska patrulja, reševalci in gasilci, ki so v spalnici našli okrvavljeno in neodzivno 34-letno žensko.

Moškega so aretirali zaradi suma namernega umora, takoj je stekla kriminalistična preiskava, kraj dogodka pa si je ogledal tudi državni tožilec, še piše portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija