S KOMBIJEM TRČIL V STOJEČO KOLONO: Izpod tovornjaka so ga morali izvleči gasilci

Kronika

Na avtocesti izven Celja se je v ponedeljek popoldne, ob 17.25, zgodila prometna nesreča, v kateri je zaradi silovitega trčenja v tovorno vozilo s priklopnikom, ki je stalo v koloni, umrl 43-letni romunski voznik kombiniranega vozila.

Fotografija je simbolična. 

Vozil je po avtocesti A1 iz smeri Lopate proti Ljubečni in se približeval stoječi koloni tovornih vozil. S prednjim delom vozila je silovito trčil v zadnji del stoječega tovornega vozila s priklopnikom. 43-letni voznik je ostal ukleščen v vozilu in zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl. To je letos že deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje in tretja na avtocesti.

Policisti Postaje prometne policije Celje okoliščine prometne nesreče še preiskujejo. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila avtocesta med Lopato in Ljubečno do 21. ure v celoti zaprta, obvoz je potekal po vzporedni regionalni cesti, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Celje. 

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 110 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 13 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 63 kršitev javnega reda in miru ter 73 kaznivih dejanj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija