S HIPNOZO NAD IZZIVE VSAKDANJEGA ŽIVLJENJA: Brezplačno spletno predavanje ŠOUP-a

Koper

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) v soboto, 21. novembra, ob 14. uri pripravlja brezplačno spletno predavanje za študente o hipnozi.

Predavanje bosta izvedla izjemno priznana strokovnjaka na področju hipnoze, hipnoterapevt doc. dr. Beno Arnejčič in hipnocoachinja Sanja Arsenijević. Na predavanju bosta udeležencem predstavila, kako deluje hipnoza in zakaj je hipnoza potrebna posamezniku, ter razkrila številne tabuje in lažna prepričanja o hipnozi.

Na dogodku bosta predavatelja obrazložila obseg pomoči, ki ga lahko hipnoza nudi posamezniku v vsakdanjem življenju in v boju proti stresu. Nahajamo se v izjemno težkih in stresnih časih, zato bosta predstavila rešitve, s katerimi lahko hipnoza pomaga, da kljub tem razmeram posameznik ohranja psihično zdravje in stabilnost.

Zaradi omejenega števila mest so predhodne spletne prijave obvezne. Podatke za dostop do spletnega predavanja bodo prijavljeni na elektronsko pošto prejeli nekaj dni pred izvedbo predavanja. Spletno predavanje bo potekalo preko programa Zoom.