S CITROENOM, UKRADENIM NA AJDOVSKEM, UJETA NA RAVBARKOMANDI: Ste bili okradeni in prepoznate nakit na fotografiji? (FOTO)

Kronika

Ajdovski policisti obravnavajo tatvino avtomobila znamke Citroen Xsara Picasso, ki je bil ukraden na območju Ajdovščine. Karambolirano vozilo so policisti še isto noč našli na Ravbarkomandi, v njem pa dva moška in vrečko z nakitom.

Fotografija je simbolična.

Vozilo je bilo ukradeno v soboto, v noči na nedeljo ob 2.50 pa so ga policisti našli na počivališču Ravbarkomanda. Vozilo je bilo karambolirano, v njem pa sta bila 28-letnik in 48-letnik, oba doma z območja Severne Primorske, so sporočili z novogoriške policijske uprave. Zaradi tatvine vozila ju čaka kazenska ovadba.

48-letniku so policisti odvzeli prostost in ga že v nedeljo privedli na zaslišanje h novogoriškemu dežurnemu preiskovalnemu sodniku, vendar zaradi drugih kaznivih dejanj, ki naj bi jih storil. Za katera kazniva dejanja gre, na PU Nova Gorica ne razkrivajo. Sodnik je po zaslišanju za osumljenca odredil pripor in je bil prepeljan v solkanski zapor.

Med ogledom avtomobila so policisti za zadnjim sedežem našli vrečko, v kateri je bilo več kosov srebrnega nakita, kot je razvidno na zgornji fotografiji. Policisti sumijo, da nakit izvira iz kaznivih dejanj, zato pozivajo morebitne oškodovance, da se jim javijo na PP Ajdovščina, Goriška cesta 16, 5270  Ajdovščina, elektronski naslov pp_ajdovscina.pung@policija.si oziroma na telefonsko številko 05/365 72 00.

Lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji, kamor bodo ajdovski policisti nato dostavili fotografije ukradenih predmetov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija