RUSKI OLIGARH 'KRALJ KLOBAS' UMORJEN S SAMOSTRELOM V SAVNI: Pred letom dni tragično preminil njegov sin

Kronika

Ruski poslovnež Vladimir Marugov je bil umorjen s samostrelom, ko je sedel v zunanji savni na svojem domu v bližini Moskve. Napadalci so hitro zapustili kraj zločina, a je lokalna policija enega od njih uspela pridržati.

Vladimir Marugov

Marugov, znan pod vzdevkom 'Kralj klobas', je bil lastnik dveh glavnih mesnopredelovalnih podjetij, poročajo mediji. Umorila naj bi ga dva zamaskirana moška, ki sta bila oborožena s samostrelom in puško. V Marugov dom sta vdrla v nedeljo ponoči.

Marugovu in njegovi partnerki naj bi najprej grozila in ju izsiljevala za denar, po umoru pa sta pobegnila. Kot so povedali preiskovalci, naj bi par zvezala, nato pa Marugova ustrelila s samostrelom v prsni koš. Ženski naj bi uspelo pobegniti skozi okno in poklicati policijo.

Policisti so moška kmalu izsledili in vozilo prepoznali po pokriti registrski tablici. Kljub zasledovanju je osumljencema uspelo pobegniti tako, da sta zapustila avto in pobegnila peš. V vozili so policisti našli samostrel.

Aleksander Mavridij

Včeraj je policija sporočila, da so prijeli enega od osumljencev. Šlo naj bi za 49-letnega Aleksandra Mavridija iz Kazahstana.

Kot še poročajo mediji, je umorjeni Marugov imel sina Aleksandra, ki se je lani smrtno ponesrečil z motorjem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija