RUDONJA IN MANDARIĆ NIČ VEČ PRIJATELJA? Odstopil je kot športni direktor

Slovenija

Nekdanji slovenski reprezentant Mladen Rudonja ni več športni direktor nogometnega kluba Olimpije, je klub sporočil na spletni strani. Rudonja je bil v postopku odstopa, predsednik kluba Milan Mandarić pa je včeraj potrdil prenehanje njegovega delovanja na omenjeni funkciji.

Mladen Rudonja

Iz kluba so še sporočili, da so se pogovorili z novim glavnim trenerjem Goranom Stankovićem, in da svoje delo nadaljuje brez športnega direktorja. Novica ni presenetljiva, saj se je o odhodu enkratnega strelca za slovensko reprezentanco v slovenskih medijih govorilo že dlje časa. Dejstvo, da bodo kmalu ostali brez športnega direktorja, je napovedal tudi Milan Mandarić na zadnji tiskovni konferenci.

Rudonja je drugič kot športni direktor Olimpije nastopil 27. maja lani, potem ko je to funkcijo zasedal že v času, ko je na klopi sedel hrvaški strateg Igor Bišćan. Devetinštiridesetletni funkcionar je takrat sodelovanje z Olimpijo prekinil poleti leta 2018.

Milan Mandarić

Rudonja je z Mandarićem začel sodelovati že pri angleškem Portsmouthu, nato sta bila sodelavca še v Leicestru in Sheffieldu, v Sloveniji pa sta pred tem sodelovala v Kopru.

Olimpijo je med zimskim premorom doživela številne spremembe, saj so klub med drugim zapustili Ante Vukušić, Haris Kadrić, Jakov Blagaić, Mario Kvesić, Goran Milović, Luka Marin, Ivan Močinić in Dražen Bagarić.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija