ROTVAJLERJA DO SMRTI RAZTRGALA SVOJO LASTNICO: Pravila jima je "moja leva" (FOTO)

Kronika

Pretresljiva vest prihaja iz kraja Concordia na območju italijanske Modene, kjer sta rotvajlerja do smrti raztrgala svojo 68-letno lastnico. Pravila jima je "moja leva", kot je objavila na svojem Facebook profilu. V preteklosti sta jo že napadla, poročajo italijanski mediji, februarja letos pa sta napadla in hudo poškodovala tudi vrtnarja.

Rotvajlerja Iolande Besutti. Foto: Facebook Iolanda Besutti

Zgodilo se je na domu 68-letne upokojenke Iolande Besutti, ki sta jo njena lastna rotvajlerja napadla in tako hudo poškodovala, da je med prevozom v bolnišnico podlegla poškodbam. Besuttijeva je živela skupaj s soprogom, ki je prav tako upokojen, poročajo italijanski mediji. Zakaj sta psa napadla, policisti še preiskujejo. Nista pa tega storila prvič.

Psa naj bi jo v preteklosti že napadla, minulo nedeljo naj bi to storila ponovno, medtem ko jima je pripravljala hrano. Pogrizla sta jo po glavi in rokah. Več bo pokazala obdukcija, ki jo je odredil dežurni preiskovalni sodnik. Februarja letos sta eno leto in štiri leta stara rotvarjlerja napadla vrtnarja, ki je utrpel hude poškodbe nog in rok.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  27 .12. 2022 ob  13: 23
Sreča, da ni kakšen otrok nastradal ali drug nič kriv nič dolžen, ona pa je dobila kar je iskala.