ROPARKA ZAHTEVALA ZDRAVILA: Lekarnarici grozila, da jo bo zabodla!

Kronika

Neznana ženska je v sredo zvečer grozila zaposleni v lekarni v Juršincih, da jo bo zabodla, v kolikor ji ta ne izroči določenih zdravil. Zaposleni v lekarni je uspelo pobegniti, neznano kam pa je pobegnila tudi roparka, zato zdaj policija poziva javnost k pomoči pri njenem iskanju.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, je do poskusa ropa prišlo v sredo okoli 17.45, storilka pa je bila visoka med 155 in 160 centimetrov ter oblečena v črno jakno s kapuco. Ob dejanju si ni ničesar prisvojila, prav tako ni nikogar poškodovala.

Policisti roparko še iščejo. Vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju ali storilki, prosijo, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

POGOVOR Z DIABETOLOGINJO JANO KOMEL IZ ZD KOPER: "Vitamin D dokazano zmanjša pojavnost akutnih okužb dihal"

Smo sredi drugega vala koronavirusa, njegove posledice bomo čutili še dolgo. Ali držijo trditve, da lahko okužbo preprečimo tako, da okrepimo svoj imunski sistem? Nas ta res ščiti pred koronavirusom? Ker je koronavirus (SARS CoV2) zelo nalezljiv virus, se z njim lahko okužimo kljub dobremu imunskemu sistemu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija