ROPAR OD ŽRTVE ZAHTEVAL ORALNI SEKS: Ta mu je odgriznila penis

Svet

23-letni Emmanuel Ankron iz Gane je med ropom stanovanja izgubil spolni organ. Kako se je to zgodilo? Po besedah lastnice stanovanja Justine Donker, naj bi jo prisilil k oralnemu seksu, preden je zbežal s plenom, pa mu je 24-letnica odgriznila penis.

Fotografija je simbolična.

Justina Donker je bila domnevno žrtev ropa. V njeno stanovanje naj bi vlomil oboroženi Emmanuel Ankron, ki pa ga je poleg dragocenosti, zanimal tudi seks. 24-letnico naj bi prisilil v oralni spolni odnos, ta pa naj bi mu pri tem v penis zasadila svoje zobe in spolni ud odgriznila.

Do bizarnega incidenta je prišlo v predmestju mesta Obuasi v Gani. 24-letna študentka je policiji povedala, da se je zbudila in zagledala roparja s pištolo v roki. 23-letnik ji je ukradel gotovino, televizijo in mobitel, nato pa od nje zahteval, da ga oralno zadovolji. Tega, kar je sledilo, seveda ni pričakoval.

ZAČENJA SE KURILNA SEZONA: Tukaj so razlogi za prehod na toplotno črpalko

Oskrba s toploto je v našem življenju zelo pomembna Ko vstopimo v hladno okolje, naše telo prerazporedi kri do trupa in tako ščiti ter ohranja toploto vitalnih organov. Hkrati telo omejuje pretok krvi v kožo, kar pomeni, da lahko dlje časa zadržimo več notranje toplote.

Po pisanju tujih medijev, je policija v stanovanju žrtve našla mladeničev penis ter ga poslala v bolnišnico, kjer je Ankron čakal, da mu ga prišijejo nazaj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija