ROMANA, KI PODPIRA VLADO: "Umazan smrdljiv parazit! In to neslovensko govno zažira naš denar!"

Slovenija

Incident na sredini proslavi ob dnevu državnosti na Kongresnem trgu v Ljubljani, ko je raper Zlatan Čordić Zlatko prek megafona provokativno nagovoril predsednika države Boruta Pahorja, še vedno odmeva po družbenih omrežjih. Javnost se deli na dva pola: na tiste, ki Zlatka hvalijo in podpirajo, in tiste, ki raperja grdo zmerjajo. Med slednjimi je Romana Pasarič, ki se na Twitterju predstavlja kot 'Romana, ki podpira vlado'.

Tako je Zlatko vdrl na državno proslavo.

Goreča podpornica premierja Janeza Janše je za Zlatka izbrala žaljive in izredno ostre besede: "Umazan smrdljiv parazit! In to neslovensko govno zažira naš denar! Ne vem zakaj ni deportiran v svojo vukojebino? Skupaj z ostalimi zažiralci?"

Njeno objavo je delil tudi znani novinar in Janšev podpornik Vinko Vasle. Vasle je bil v svoji dolgi karieri med drugim novinar časopisa Delo, odgovorni urednik tednika Mag, namestnik urednice revije Jana in v letih 2006−2010 direktor Radia Slovenija. V zadnjem času dela predvsem za medij Nova 24 TV.

Vinko Vasle

Spomnimo, da je Zlatko na sredino državno proslavo 'vdrl' mimo varovanja. Po megafonu je Pahorja vprašal: "Spoštovani predsednik republike, na kaj smo lahko ponosni, če nam ne dovolijo omenjati narave, kulture, športa, samostojnih podjetnikov?" Incident je prenašal prek svojega Facebook profila, kasneje pa objavil še posnetek, v katerem predsedniku sporoči: "Borut, miška mala, lahko noč. Čas bi že bil, da se oglasiš, če si predsednik vseh državljanov, ali si samo predsednik, ki čuva svoj stolček."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
MOSTIŠČAR |  28 .06. 2020 ob  07: 53
24
To mnenje je ogledalo, JANŠIZMA!
Sem mnemja enkrat izdajalci vedno izdajalci.
Bolani na duši!
Bogdan |  28 .06. 2020 ob  07: 20
-31
Takih parazitov je vedno več,nevem zakaj levičarji potpirajo nedelo.
Marijan šubic |  27 .06. 2020 ob  18: 30
-39
Da je ta ekonomski migrant parazit,je še najmanj.
Posipaš s pantakanom,pa je mir.
Bolj skrbi to,ker je južni terorist.
Od le- teh,pa smo se osamosvojili,sedaj pa imajo tu svoje teroristične izpostave.
Tom |  27 .06. 2020 ob  08: 17
19
Danijel@, nepošteno in ne fer je, da govoriš o stvareh, katerih nisi deležen! Poizkusi biti tako uspešen doma in doživel boš vse "sladostrastje#, ki ga ponuja trenutna vlada! Torej, če je po tvoje kapital eno in edino merilo, potem ti želim veliko uspeha v tujini, samo ne "prodajaj prazne slame" kulturnikom v Sloveniji, katera premore ministra za kulturo, ki mu je pomembno zgolj kvaliteta konjaka in karkoli močnejšega nad 40%!
Danjel |  26 .06. 2020 ob  15: 31
-31
Na žalost ima čisto prav ga. Romana (iz kjer se je že pač pobrala, 100% fake profil) ... Sam sem znan glasbenik v tujini (Dj Shadow) pa sem največji privrženec Janše, SDS, Nova Slovenija oziroma vlade. Pa nič ne objavljam v tujini al v sloveniji v zvezi s politiko doniram denar SDS na paypal in banka. Kolko denarja imam pa je moja stvar, Trump pravi da dela.
kokodek |  26 .06. 2020 ob  14: 40
38
besede Romane takoj poslati predsedniku Pahorju, da bo uvidel, kdo v tej državi - iz katere strani se sodržavljanom pišejo grde besede . Bravo Zlatko in megafon !!!!!
galeb |  26 .06. 2020 ob  13: 59
45
Rešitev je ena sama. Janšisti, ki želijo samo čistokrvne Slovence, naj gredo po svoje. Ostali, ki se zavedamo, da se je mešanje populacije dogajalo vso zgodovino in se bo dogajalo tudi vnaprej, PO CELI ZEMELJSKI OBLI, ker drugače sploh biti ne more, a se kljub temu čutimo prvinsko Slovence, ki sprejemajo naklonjene prišleke, gremo po drugi poti. Tisti prvi naj se množijo po zajčje, ker jim sicer ni preživetja... Ostali želimo živeti v sožitju z vsemi narodnostmi, ki pridejo k nam in se nam želijo prilagoditi. Pri tem pa smo tudi mi pripravljeni upoštevati njihove posebnosti, ki naj jih gojijo znotraj svoje specifičnosti. Pomembno, da v najpomembnejših rečeh gojimo skupni interes.