ROK ZA PRIJAVO ZA NAJEM LOGGIE SE IZTEKA: Na koprski občini si želijo, da jo v roke dobi izkušen gostinec

Koper

Mestna občina Koper išče najemnika za poslovni prostor kavarna Loggia. Rok za oddajo ponudb je torek, 15. september, do 12. ure. Izklicna cena za najem prostora ostaja 2600 evrov na mesec, pogodba z izbranim ponudnikom pa bo sklenjena za nedoločen čas, so sporočili z Mestne občine Koper (MOK).

Poslovni prostor na osrednjem mestnem trgu se oddaja v najem v stanju, v kakršnem je, občina bo na svoje stroške obnovila in uredila ogrevalni ter prezračevalni sistem v objektu, medtem ko bo izbrani ponudnik moral za usposobitev prostora zagotoviti lastna finančna sredstva. Prijavitelj mora ponudbi priložiti opis nameravane investicije, terminski plan izvedbe in  datum začetka opravljanja dejavnosti. Vsa dodatna vlaganja, ki bodo povečala gradbeno vrednost prostora, bosta novi najemnik in koprska občina urejala z aneksom k najemni pogodbi.

Varščina v višini 7800 evrov

Kot so še sporočili s koprske občine, sta obvezna priloga k ponudbi tudi dokazilo o plačani varščini za resnost ponudbe v višini treh izklicnih mesečnih najemnin in dokazilo o referencah v gostinski dejavnosti. Natančneje, potencialni najemnik mora priložiti dokazilo o najmanj enoletnem neprekinjenem delovanju v gostinski dejavnosti in izpis prometa iz dejavnosti za to leto oziroma izjavo o dosedanjem opravljanju gostinske dejavnosti z natančnim opisom, navajajo na občini. Ponudnik mora poleg tega imeti bonitetno oceno najmanj 6 po pravilih Basel II.

"Ker si občina želi, da bi kultno mestno kavarno v roke dobili izkušeni gostinci z dolgoletnimi izkušnjami in jasno začrtano podjetniško zgodbo, ki bo oživila in na novo ovrednotila osrednji del koprskega mestnega jedra, je obvezna priloga k ponudbi tudi natančna opredelitev vsebine programa. Izbrani najemnik bo moral o izvedbi aktivnosti Mestni občini Koper poročati enkrat letno," so še zapisali.

EXTREME TRAINING PODARJA 100 EVROV GOTOVINE: Začenja se 3-mesečni ekstremni izziv

Na lokacijah v Izoli, Luciji, Kopru in na Škofijah so z izzivom za preoblikovanje postave pričeli v ponedeljek, 7. septembra. "Za vse, ki bi radi sodelovali na eni od štirih lokacij, so prijave še vedno mogoče," poudarja licencirana kondicijska trenerka Vida Macura.

Rok za prijavo je 15. september do 12. ure. Ponudb, ki bodo prispele po tem roku, občina ne bo upoštevala. Vse prispele ponudbe morajo biti zaprte in pravilno označene ter morajo vsebovati vso zahtevano razpisno dokumentacijo in potrdilo o vplačani varščini za resnost ponudbe. Odpiranje ponudb bo javno, in sicer bo potekalo 17. septembra ob 10. uri v prostorih občinske uprave Mestne občine Koper na Verdijevi ulici 10.

Ogled poslovnega prostora je možen po predhodnem dogovoru na telefonski številki 05 6646 375 (Jana Živec) ali 05 6646 286 (Patricija Butinar Griparič). Razpisna dokumentacija je dostopna na https://www.koper.si/sl/tenders/javni-razpis-za-oddajo-poslovnega-prostora-v-najem-kavarna-loggia/.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  13 .09. 2020 ob  11: 42
popo, uspešen podjetnikjQuery112307172195452680314_1599990010248?!!!!