ROGER FEDERER PRIPRAVIL ŠPORTNI PREIZKUS: Izzval tudi Luko Dončića (VIDEO)

Trendi

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je tako navijače kot druge športne zvezdnike v času pandemije novega koronavirusa pozval k virtualnemu treningu. Svoje veščine naj pokažejo pri odbijanju žogice v steno, je švicarski as rokavico vrgel prek družbenih omrežij in k izzivu med drugimi pozval tudi slovenskega zvezdnika lige NBA, košarkarja Luko Dončića.

Osemintridesetletnik je ob tem obljubil, da se bo na prejete videoposnetke z veseljem odzval z nasveti. Na njegov poziv so se hitro odzvali številni navijači z vsega sveta in ga zasuli s posnetki vadbe med zdravstveno krizo, Federer pa je številne prejete filmčke komentiral s hudomušnimi nasveti.

Here’s a helpful solo drill. Let’s see what you got! Reply back with a video and I’ll provide some tips. Choose your hat wisely ???????????? #tennisathome How else are you guys #TrainingFromHome @toni.kr8s @giannis_an34 @gianluigibuffon @virat.kohli @tombrady @trevornoah @lukadoncic @swish41 @leomessi @cristiano @alexzverev123 @thisisbillgates @kensingtonroyal @thehughjackman @k.mbappe @hank30nyr @rafaelnadal @davidbeckham @zidane @stephencurry30 @therock @beargrylls @coldplay @djokernole @kingjames @thierryhenry @serenawilliams @lindseyvonn @mikaelashiffrin @valeyellow46 @lewishamilton @iamzlatanibrahimovic @chrishemsworth @justintimberlake

Objavil/a Roger Federer dne Torek, 07. april 2020

Med športnimi zvezdniki se že isti dan odzvala tudi nogometaš Toni Kroos in igralec Hugh Jackman, medtem ko Dončić za zdaj izziva še ni opravil.

"Žal tu v New Yorku nimamo teniškega igrišča, imam pa nekaj drugega, česar pri vas ni. Stopnice. Veliko stopnic, 15. nadstropij," je Federerju odvrnil 51-letni avstralski igralec Jackman s posnetkom, kako se poti po stopnicah, medtem ko je Kroos v roke vzel teniški lopar in ob steno pokazal svoje veščine.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija