RODILA SE JE Z ZNAMENJEM 'SAMOROGA': "Ljudje vedno strmijo, a ga nočemo odstraniti" (FOTO, VIDEO)

Trendi

Lulu, ki je bila rojena s carskim rezom lani, ima pigmentno oziroma materino znamenje, ki se strokovno imenuje melanocitni nevusi, s katerim se rodi le približno en odstotek ljudi. Slednje se je na njenem čelu manifestiralo kot znamenje v obliki 'samoroga', ki je hitro raslo. Posledično je osem mesecev stara deklica postala tarča spletnih trolov.

31-letna mama Claire Burt pravi, da jo je sprva šokirala velikost znamenja, vendar je odločena, da bo vzgajala hčerko na način, da bo ponosna na svoje telo. Mama z Nove Zelandije je razkrila: "Ljudje vedno strmijo, a ga nočemo odstraniti." 

Claire je pojasnila, da večino nesramnih komentarjev, ki jih prejme na spletu, izrečejo odrasli – dodala je: "Zelo me razjezijo, vendar bom poskrbela, da bo hčerka vedela, kako lepa in posebna je, ko bo odraščala. To je le posebna pika na njeni glavi, ki je ne opredeljuje."

Kljub poplavi zoprnih komentarjev in strmenju, starši Lulu vztrajajo, da ne bodo odstranili znamenja, razen v primeru zdravstvenih razlogov. Namesto tega bodo hčerki pustili, da se sama odloči, ali bo šla na operacijo, ko bo starejša, poroča The Sun.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija