ROBERT GOLOB RAZKRIVA: Ločitev in nova ljubezen

Slovenija

Predsednik vlade Republike Slovenije, Robert Golob, je v oddaji Preverjeno spregovoril o svojem zasebnem življenju. Povedal, da že nekaj časa živi s Tino Gaber in otroki v Ljubljani. Poleg tega je poudaril, da je v postopku ločitve od svoje prejšnje žene, ki se je začel decembra lani in bo kmalu zaključen.

Golob je izrazil zaskrbljenost glede neresničnih informacij, ki se širijo po medijih v zvezi z Gabrovo in jih odločno zanikal. Kot je dejal, je Tino javnosti prvič predstavil februarja letos, ko sta se skupaj udeležila državne proslave, vendar se o zasebnem življenju ne bi rad preveč razgovarjal. Premier je tudi pojasnil, da se je s Tino in otroki preselil v Ljubljano zaradi lažjega usklajevanja službenih obveznosti.

V pogovoru je zatrdil, da je skrbno preučil vprašanje o morebitnih etičnih dilemah, ki se nanaša na Tinino udeležbo na posvetovanjih o pravicah živali in povedal, da se je posvetoval s Komisijo za preprečevanje korupcije. Poleg tega Golob poudarja, da so poročanja o Gabrovi precej neresnična, kar lahko zmede in vodi v napačne sklepe.

Po njegovih besedah je zasebno življenje vsakega posameznika sveta stvar. Obenem je izrazil upanje, da bodo mediji spoštovali zasebnost njegove družine in jih pozval k objektivnemu poročanju.

V oddaji Preverjeno je premier odgovarjal tudi na vprašanja glede psa, ki naj bi sodeloval na posvetovanjih o pravicah živali. Kot je pojasnil premier, ta pes ne pripada Gabrovi, ampak gre za terapevtskega psa iz skupine Tačke pomagačke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  29 .03. 2023 ob  10: 39
Prvi vegi v državi in njegova pasjeljubka! Čudoviti so....
vseved |  29 .03. 2023 ob  07: 56
-1
Janšo!
hribi |  28 .03. 2023 ob  18: 20
Koga boli kurac katero babo on poriva.