REŠEVALCI NA INTERVENCIJI V STRUNJANU NISO ZMOGLI SAMI, POKLICALI SO GASILCE: Starejši moški se je predvidoma huje poškodoval

Kronika

V četrtek popoldan so koprski poklicni gasilci in reševalci Reševalne službe slovenske Istre odhiteli v občino Piran. Ob 15.22 se je namreč ob morju, v bližini strunjanske plaže, poškodovala oseba.

Kot so nam dodatno pojasnili na Gasilski brigadi (GB) Koper, so včeraj okoli 15.30 prejeli klic s strani ReCO Koper, da reševalci potrebujejo njihovo pomoč pri prenosu poškodovane osebe zaradi težkega terena (divja plaža, spolzka podlaga).

Šlo je za starejšega moškega, ki je padel na spolzkih kamnih na divji plaži na območju od strunjanske plaže proti nudistični plaži.

Reševalci so sumili na zlom kolka, še poročajo z GB Koper. Poškodovano osebo so s pomočjo zajemalnih nosil prenesli do reševalnega vozila, s katerim je bila prepeljana na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  03 .12. 2021 ob  08: 42
simbolična fotografija?
pa kaj je ta zmazek
raje bi pustili ali fotko krajine ali zgolj reševalnega vozila
sej ni treba prav po sili če naslov zajema dva dogodka vse to zmiksati v simbolično fotografijo, katera potem izgleda prav malo weird , milo rečeno