REKORDER VIKENDA USTAVLJEN V LUCIJI: S policisti se je srečal še naslednji dan, ko ga je doletelo še to

Kronika

V petek zvečer so policisti v Luciji ustavili 60-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,97 mg/l alkohola.  Odrejeno mu je bilo pridržanje. Že naslednjega dne dopoldne pa so ga spet zasačili za volanom, prav tako v Luciji, čeprav mu je bila večer prej izrečena prepoved vožnje. Vozilo so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške in plačilni nalog.

V soboto ob 19.30 so bili policisti obveščeni, da po avtocesti vijuga voznik avtomobila. Pri izvozu za Divačo so ustavili 69-letnega Ljubljančana, ki mu je alkotest pokazal 0,87 mg/l alkohola. Odredili so mu pridržanje, čaka ga obdolžilni predlog.

Sicer so policisti PU Koper v soboto opravljali poostren nadzor vožnje pod vplivom alkohola. Odredili so 64 alkotestov, pozitivni so bili trije.

Včeraj ob 2.00 ponoči so v Kopru ustavili 38-letno voznico, ki ji je alkotest pokazal 0,64 mg/l. Ob 3.30 so prav tako v Kopru ustavili 49-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,72 mg/l. Opoldne so v Kortah ustavili 46-letnega voznika mopeda, ki mu je alkotest pokazal 0,75 mg/l, ki poleg tega ni imel vozniškega dovoljenja. Ob 15.45 pa so na Šmarski v Kopru ustavili še 48-letnika z avtomobilom, ki mu je alkotest pokazal 0,75 mg/l. Vse voznike čaka obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija