REJA NI IZPOLNIL PRIČAKOVANJ NOVOGORIČANOV: Po mesecu in pol ga je zamenjal Agron Šalja (FOTO)

Slovenija

Nogometašev Gorice ne bo več vodil zamejski Slovenec Edoardo Reja. Kot so sporočili iz novogoriškega kluba, so so se z njim sporazumno razšli. 

Razlog so slabi rezultati; nekdanji trener Lazia, Napolija in številnih drugih italijanskih klubov, potem ko je pred mesecem in pol zamenjal Mirana Srebrniča, ni dvignil rezultatske krivulje navzgor.

⚠️ ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????: ???????????????????????????? ???????????????? ???????? ????????????̌ ???????????????????????? ???????????????? ????????????????????! V iskanju najboljše rešitve za dvig rezultatske krivulje...

Objavil/a ND Gorica dne Ponedeljek, 17. april 2023

Rejo bo po poročanju spletne strani nogomania.com zamenjal Agron Šalja, nekdanji trener Celja, ki je deloval tudi kot selektor mlajših slovenskih selekcij.

✍️ ???????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????? ????̌????????????????! ???? "Vesel in hvaležen sem, da sem dobil povabilo s strani kluba. Ne glede na situacijo...

Objavil/a ND Gorica dne Ponedeljek, 17. april 2023

Gorica je na prvenstveni lestvici trenutno na devetem mestu, ima pa isto število točk kot zadnjeuvrščeni CB24 Tabor Sežana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija