RAZBILI MREŽO TRŽAŠKIH PREKUPČEVALCEV: Različne droge so nabavljali na slovenski obali

Kronika

Januarja letos so karabinjeri ustavili vozilo z dvema predstavnikoma moškega spola, ki sta se skozi Plavje pripeljala iz Slovenije v Italijo. Oba moška, 31-letni S.F. in 30-letni D.J., sta bila iz Trsta. Med kontrolo vozila je eden od njiju peš pobegnil z nahrbtnikom, medtem ko so drugemu nadeli lisice. Ubežnika so zatem prijeli v središču Trsta in v njegovem nahrbtniku našli dobre tri kilograme marihuane. 

Preiskava se je razvila in razkrila mrežo tržaških prekupčevalcev z mamili. Italijanski državljani so drogo prodajali mladim, tudi mladoletnim Tržačanom. Poleg marihuane so jim prodajali tudi kokain, ekstazi in amfetamine, ki naj bi jih prav tako nabavljali na slovenski obali. 20-letni Tržačan A.A., 40-letni Tržačan P.R. in 37-letni Miljčan P.E so bili tisti, pri katerih so mladi najraje kupovali mamila. Vsi trije moški so stari znanci organov pregona. Poleg njih so aretirali še 34-letnega Tržačana T.G.

Kazenska ovadba je doletela tudi 46-letno Miljčanko T.I. in 32-letnega Tržačana B.T., ki sta prav tako razpečevala drogo. Prodaja droge se ni ustavila niti v obdobju najstrožjih ukrepov za zajezitev pandemije. Skupno so karabinjerji pokrajinskega poveljstva ter poveljstva iz Ul. Hermet zasegli 3,8 kilograma marihuane, 12 gramov kokaina, 29 tablet ekstazija in dva grama amfetamina, piše Primorski dnevnik na svoji spletni strani. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  09 .04. 2021 ob  14: 31
Ha,ha,ha,ha..policaji pa lovijo slovenske voznike,.. bljak