PULO PRETRESA TRAGEDIJA: Umoril bivšo soprogo, s katero sta živela pod isto streho

Kronika

Puljska policija je zaključila ogled v družinski hiši, v Fažanski ulici v Galižani, kjer je 60-letnik v soboto med 17.00 in 18.00 umoril 54-letno nekdanjo soprogo, s katero sta še vedno živela pod isto streho. Umoril jo je najverjetneje z nožem, ki je bil najden na kraju, čeprav naj bi po neuradnih informacijah v hiši našli še več predmetov, s katerimi bi jo lahko umoril, poroča Glas Istre. Moški je poskušal vzeti življenje tudi sebi.

Policisti so zaradi incidentov v preteklosti že morali posredovati v družinski hiši.

Policijo je poklicala hčerka, ki s soprogom in otroci živi v zgornjem nadstropju iste hiše, kjer je prišlo do grozljive tragedije. Policisti, ki so prvi prišli na kraj, so moškemu nudili nujno medicinsko pomoč vse do prihoda reševalcev, ki so ga prepeljali v puljsko bolnišnico.  moški je izven življenjske nevarnosti. Ženski na kraju zločina ni bilo več pomoči.

Policisti naj bi v preteklosti večkrat posredovali v Fažanski ulici zaradi incidentov, nazadnje pred dvema mesecema. Takrat je 60-letnik grozil s samomorom. Policisti so mu dejanje še pravi čas preprečili, je bil pa po tem incidentu za nekaj časa hospitaliziran na psihiatriji.

Lansko leto je morala policija posredovati na klic zdaj pokojne 54-letnice, ki je prijavila grožnje. Policisti so 60-letnika takrat prijeli, zadeva pa je končala v rokah državnega odvetništva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija